Dacă tocmai v-ați înscris într-o echipă de fotbal sau poate v-ați înscris copilul într-o ligă, urmează partea distractivă, și anume să cumpărați toate echipamentele necesare pentru a juca fotbal în siguranță.

Spre deosebire de alte sporturi, lista de echipamente pentru fotbal nu este chiar atât de lungă, dar există totuși câteva articole obligatorii care contribuie la siguranță și la distracție.

Iată ce articole de bază fac parte dintr-un echipament de fotbal:

Uniformă și haine de antrenament

Majoritatea ligilor de fotbal pentru tineret solicită o uniformă standard pentru toți jucătorii. Uniforma poate varia de la un tricou simplu la o uniformă completă de fotbal cu tricou, pantaloni scurți și șosete asortate. Unele ligi pun la dispoziția jucătorilor o uniformă, în timp ce altele vor solicita să vă achiziționați uniforma. Totuși, uniformele se poartă adesea doar la jocuri și competiții, așa că în timpul antrenamentelor de fotbal, veți avea nevoie de haine confortabile, care să vă permită să vă mișcați, fabricate din materiale performante care absorb transpirația.

De interes:  Favbet, o nouă identitate vizuală

Crampoane de fotbal

În funcție de tipul de teren unde veți juca fotbal, cel mai probabil veți avea nevoie de crampoane specifice fotbalului. Acești pantofi sunt proiectați special pentru fotbal, tocmai pentru a oferi susținerea și tracțiunea necesare în timpul jocului. Tibiile de protecție sau paratibiile reprezintă o altă cerință în majoritatea ligilor. Acestea se sprijină de partea din față a tibiei, oferind protecție împotriva loviturilor, accidentelor, căzăturilor și mingilor.

Șosete de fotbal

Așa cum aveți nevoie de încălțăminte specială, veți avea nevoie și de șosete fotbal. Acestea sunt șosete special concepute pentru fotbal, sunt lungi până aproape de genunchi și sunt fabricate adesea din materiale sintetice performante care absorb umezeala.

Mingi de fotbal

Antrenorul poate oferi mingi de fotbal în timpul antrenamentului, dar este întotdeauna o idee bună să aveți o minge de fotbal de calitate pentru a vă putea antrena și acasă sau ori de câte ori doriți. Investiți într-o minge de înaltă calitate în loc de o minge ieftină de spumă, care nu poate oferi jucătorului o senzație reală de joc de fotbal.

De interes:  Câștigă cineva la păcănele?

Mănuși de portar

Dacă jucați fotbal din poziția de portar, luați în considerare investiția într-o pereche de mănuși de portar. Aceste mănuși speciale sunt concepute pentru a susține încheieturile, oferind în același timp libertatea de mișcare a degetelor.

Sticlă de apă

Hidratarea este importantă, indiferent dacă jucați fotbal în timpul sezonului rece sau pe vreme caldă, așa că echipați-vă cu propria sticlă de apă, de preferat cu un volum de cel puțin 750 ml.

Nu în ultimul rând, veți avea nevoie de o geantă pentru echipament. Un rucsac sau o geantă compartimentată concepută pentru fotbal facilitează transportul echipamentului la antrenamente și la jocuri sau competiții. Aceste genți de specialitate includ, de obicei, un compartiment pentru o minge de fotbal, pentru crampoane și pentru toate celelalte articole de bază de care aveți nevoie la fiecare antrenament. Sunt fabricate din materiale rezistente la încărcătură, sunt prevăzute cu fermoare rezistente, iar căptușeala include adesea plasă pentru o mai bună ventilație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.