Cum funcționează casele de pariuri sportive

football in the goal net

Casele de pariuri sportive sau bookmakerii sunt entitati din lumea jocurilor de noroc, a caror clienti sunt persoanele care pariază la evenimente sportive precum fotbalul sau cursele de cai, precum și alte evenimente de mare anvergură, precum premiile Oscar și alte ceremonii de premiere sau alegerile politice.

La fel ca si brokerii de pe tărâmul bursier, casele de pariuri încearcă să prezice rezultatul unui anumit eveniment, să obtina „investițiile” pariorilor și apoi să plătească profiturile, pe baza rezultatelor. Desigur, acestea sunt în aceasta afacere pentru a face un profit pentru ele însele, astfel încât bookmakerii primesc o parte din câștiguri, cunoscută sub numele de marjă. Iar pentru a-si atrage clientii, marea majoritate a agentiilor de pariuri online ofera bonusuri de bun venit semnificative. Pariuri online bonus depunere inseamna ca pe langa suma depuna de un client nou pentru a juca la pariuri sportive, agentia respectiva ii va mai oferi o suma de bani, care poate chiar depasi 100% din depozitul initial, pentru a fi rulata la pariuri sportive.

De interes:  Nantes - Mama lui Emiliano Sala vrea sa se faca dreptate in cazul fiului sau

Pentru a-și asigura profitul, agentiile de pariuri iau în considerare toate rezultatele posibile ale unui anumit eveniment. Acestea utilizează de obicei o echipă pentru a stabili cotele, care analizează toate probabilitățile statistice, meciurile recente, statisticile jucătorilor și multe altele, cu scopul de a face profit și de a-și crește marja. De asemenea, la stabilirea cotelor se are in vedere ca acestea să nu fie egale cu 100%. Cea mai simplă analogie este aruncarea unei monede. De exemplu, pariați cu un prieten 10 lei ca va iesi stema sau ban. Stema – câștigați 10 lei, ban – pierdeti 10 lei. Transpunand aceasta situatie in cote, situatia se prezinta astfel: cotele zecimale sunt de 2,0, iar in acest caz nu există niciun avantaj pentru casa de pariuri. Tradus, aceasta înseamnă o piață de 100% cu o marjă zero, adica beneficiul zero pentru bookmaker. Insa deoarece agentiile trebuie să obțină un profit, acestea stabilesc marje care să le ofere avantaje, asigurându-se că piața este peste 100%. Acestea adaugă de obicei între 2% și 10%, iar acest lucru se reflectă în cotele oferite.

De interes:  Vezi aici care e cel mai bun antrenor după părerea lui Alexander Hleb

Companiile de pariuri speră să obțină pariuri pe toate rezultatele imaginabile, ceea ce înseamnă că „câștigă” indiferent cine sunt câștigătorii unui anumit meci. Dacă toți pariorii plasează mize pe aceeași echipă sau cal, de exemplu, și o altă echipă sau cal a câștigat, situatie va fi ideala pentru agentii si extrem de proasta pentru pariori. Iar dacă anumite cote primesc atât de multe pariuri încât un profit devine pierdere, acele cote vor fi ajustate, astfel încât casele de pariuri să facă întotdeauna un profit.

Alegerea unei case de pariuri ar putea fi crucială pentru succesul dumneavoastra la pariuri și există destul de mulți factori de care sa tineti cont. Multe agentii de pariuri online oferă bonusuri și promoții speciale si este bine sa tineti cont si de acest lucru. Bonusuri pariuri 1xBet este una dintre acestea, ceea ce face ca toti mai multi pariori sa-si faca cont la 1xBet, profitand la maxim de oferta lor de bun venit. Noi va uram mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.