ridicare-a-sanilor

Operația de ridicare a sânilor sau mastopexia îndepărtează excesul de piele de pe  sân pentru a ridica, remodela și îmbunătăți conturul acestuia. Mameloanele și areolele (pielea pigmentată din jurul mameloanelor) sunt repoziționate și areola poate fi redusă în dimensiune. Dacă dorești, în combinație cu o ridicare a sânilor, poți crește volumul acestuia prin introducerea implanturilor.

Dacă îți dorești o operație de ridicare a sânilor sau liftingul sanilor, este recomandabil să contactezi un chirurg plastic calificat, care îți va putea oferi informații complete despre procedură. Ca parte a unei consultări individuale, poți obține toate informațiile necesare despre operația de ridicare a sânilor.

O ridicare a sânilor este o operație de restabilire a fermității și formei sânilor. Este similar cu chirurgia de reducere a sânului, deoarece se formează și incizii de ancorare. Cu toate acestea, în această procedură, chirurgul plastic nu încearcă să îndepărteze țesutul subiacent, ci doar corectează excesul de piele. De fapt, după cum s-a menționat mai sus, medicul poate introduce implanturi pentru a crește dimensiunea și forma sânului.

Incizia se face în jurul areolei și se schimbă poziția mamelonului. Excesul de piele este îndepărtat, lăsând dimensiunea corectă, pentru a crea forma dorită. Implanturile mamare pot fi inserate înainte de sutură. Apoi se aplică un bandaj de tifon sau sutien chirurgical. După câteva zile, bandajele vor fi îndepărtate și sutienul trebuie purtat timp de câteva săptămâni, până la recuperarea completă.

De interes:  Reacția primarului Nicolae Robu la tragedia din blocul toxic de la Timișoara

Operația de ridicare a sânilor – Complicații

Ca și în cazul tuturor procedurilor chirurgicale, această operație este asociată cu riscul de complicații. Există posibilitatea pierderii sensibilității mameloanelor și areolelor, în special în cazurile asociate cu reducerea și mișcarea semnificative. Există, de asemenea, un risc de complicații chirurgicale, cum ar fi sângerări, infecții sau cicatrici excesive.

Este posibil ca rezultatele operației de reducere a sânilor să nu îndeplinească întotdeauna așteptările, fiind mai bine să vii cu idei realiste înainte de o astfel de operație. Din fericire, complicațiile cauzate de ridicarea sânilor sunt rare. În fiecare an, mii de femei fac cu succes această procedură, nu se confruntă cu probleme grave și sunt mulțumite de rezultate. Cu toate acestea, atunci când se ia în considerare fezabilitatea intervenției chirurgicale, este necesar să se înțeleagă clar avantajele și riscurile asociate acesteia.

Unde se face incizia?

Metoda obișnuită implică trei tăieturi. Una este o incizie în jurul areolei. A doua rulează vertical de la marginea inferioară a areolei până sub sân. A treia incizie este orizontală sub bust și de-a lungul curbei naturale a pliului. După ce chirurgul îndepărtează excesul de piele al sânului, mameloanele și areola sunt repoziționate în sus. Areolele întinse vor avea dimensiuni reduse. Mameloanele și areolele rămân atașate de țesutul subiacent, permițând menținerea sensibilității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.