Pandemia de Covid19 a reusit in doar cateva luni sa schimbe o multime de lucruri. Modul in care lucram s-a schimbat, modul in care ne comportam in public s-a schimbat si modul in care ne educam copiii s-a schimbat. Toate schimbarile sunt bruste, asadar, adaptarea nu este chiar atat de simpla precum ne-am dori sa fie. In ciuda faptului ca principala preocupare in aceste momente este sa scapam de virus, nu trebuie sa neglijam alte aspecte importante, cum ar fi educatia copiilor. Un element esential in educatie este limba engleza.

Cum te asiguri ca prichindelul tau invata limba engleza de acasa?

Exista mai multe metode pe care le poti aborda si care se dovedesc eficiente:

  1. Cauta un curs online engleza copii, sustinut de nativi, care pot sa sa continue educatia formala si sa il ajute pe copil sa aprofundeze limba, atat din punct de vedere gramatical, cat si din punct de vedere al accentului si al modului de comunicare.
  2. Cumpara-i carti in engleza. In functie de varsta celui mic, poti cumpara carti cu benzi desenate, carti cu povesti sau romane care sa il incante pe cel mic si in acelasi timp sa il ajute sa aprofundeze limba;
  3. Comunica cu el. Daca stii engleza, vorbeste cu copilul prin casa in limba lui Shakespear. Astfel, comunicarea va deveni cat se poate de naturala iar in momentul in care va fi nevoit sa comunice cu o persoana straina, isi va gasi rapid cuvintele;
  4. Uitati-va impreuna la filme si la desene animate fara subtitrare, sau cu subtitrare in engleza. Acestea imbunatatesc mult vocabularul si sunt foarte eficiente in scopul de a-l invata pe copil limba.
De interes:  De ce să alegi un stil de viață vegan

Chiar daca viata pare ca se opreste din cauza unui virus care ne tine in case, aceasta continua si la un moment dat isi va relua cursul normal. Este important sa gasesti solutii pentru a continua educatia copilului si pentru a-ti vedea de propriile treburi si pasiuni. Gasirea celor mai bune modalitati prin care iti poti invata copilul limba engleza poate fi unul dintre scopurile care te pot face sa revii la normal si sa te bucuri de viata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.