Luminița Jivan, distrusă după condamnarea lui Dragnea! „Aș vrea să pot să am cuvinte!”

Șefa PSD Caraș-Severin e năucită după ce Liviu Dragnea a fost trimis în pușcărie! Le cere pesediștilor cărășeni să se strângă în jurul ei și să reîntregească stânga românească!

„În aceste momente de greutate, vă îndemn la calm și mai ales la unitate! În ciuda faptului că au existat momente care își aveau rolul de a dezbina cel mai puternic partid din România, acum, mai mult ca niciodată, trebuie să dăm dovadă de maturitate și de unitate, de fraternitate! Despre condamnarea președintelui Liviu Dragnea aș vrea să pot să am cuvinte, dar cel mai în măsură să judece astfel de lucruri este timpul. Orice cuvânt în plus este de prisos, iar timpul va decide dacă această condamnare a fost meritată sau nu. Aș vrea în aceste momente, când totul pare împotriva noastră, să reamintesc că datorită lui Liviu Dragnea am obținut un scor istoric la alegerile parlamentare, datorită lui, PSD a ajuns la guvernare, Guvern care a adus cele mai mari beneficii pentru români”, a reacționat Luminița Jivan.

De interes:  Cele mai cerute servicii sexuale

Liderul PSD Caraș-Severin spune că acum e momentul ca pesediștii să depășească orgoliile personale și să muncească la coeziunea partidului. „Doar împreună putem să ne reîntregim! Trebuie să fim uniți și să fim ghidați de refacerea stângii românești!”, a îndemnat Luminița Jivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.