Social-democrații din Caransebeș au pierdut din cauza votanților de pe liste suplimentare?! „Liberalii s-au temut de noi!” | Express de Banat

Rezultatele alegerilor europarlamentare sunt acceptate cu fruntea sus de PSD Caransebeș, deși liderul grupului, Florin Bogdea, spune că procentajul a fost ridicat de alegători care nu au domiciliul în municipiul de pe Timiș și Sebeș, lucru dovedit prin procesele verbale întocmite la fiecare secție de vot.

Consilierul local Florin Bogdea mulțumește caransebeșenilor care au ales să voteze PSD. „După ce s-a tras linie la europarlamentare, acceptăm înfrângerea, dar oamenii trebuie să cunoască tot adevărul și anume că pe listele suplimentare au votat 1.040 de alegători cu PNL, chiar dacă nu au domiciliul în Caransebeș. În acest fel, procentul aproape că s-a dublat și de aici și diferența de 16% pentru PNL (36,25% PNL și 20,08% PSD). În realitate, la un calcul simplu, liberalii au fost în fața noastră cu un procent de 5,8%. Și se poate constata la Biroul Electoral Județean că cei 1.040 de alegători sunt din Brebu, Armeniș, Petroșnița, Bucoșnița, Copăcele etc. Au avut dreptul să voteze, nu asta contestăm, ci doar că prin acest gest considerăm că liberalii s-au temut de noi, prin această dorință de a avea un procentaj cât mai bun la Caransebeș”, ne-a declarat Florin Bogdea.

De interes:  Ghid de alegere a bijuteriilor pentru nuntă

Consilierul social-democrat mai spune că înfrângerea de la europarlamentare îi responsabilizează mai mult pentru următoarele alegeri, cele mai importante pentru organizația locală fiind alegerile locale de anul viitor.
„Pe noi, la nivel local, ne obligă să ne implicăm mai mult în rezolvarea problemelor cetățenilor municipiului Caransebeș”, ne-a mai menționat consilierul local social-democrat Florin Bogdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.