Societatea pe care o cunoastem ar fi foarte ciudata fara consumabile hartie, deoarece acestea ne fac viata mai usoara si mai igienica. Hartia este bunul suprem pe care il gasim in cabinetele medicale, saloanele de cosmetica, dar si in baruri si restaurante.

 

Pe site-ul magazinului Sanito.ro clientii pot sa gasesca produse precum: consumabile hartie, prosoape pliate, rola prosop hartie, role medicale si prosoape coafor.

 

Avantajele prosopului de hartie sunt:

 

1.Sunt foarte versatile. La inceput ele au fost utilizate doar la bucatarie, insa fiind foarte usor de utilizat, au inceput sa fie folosite si in alte scopuri. Cu siguranta, atunci cand mancam in living le avem pregatite langa noi. In cazul in care scapam ceva lichid pe masa, rupem din rola imediat un prosop si lichidul dispare. Le folosim si pentru curatat praful de suprafata, firimiturile, pentru sters pe maini etc.

 

2.Le gasim in diferite forme si dimensiuni. Datorita utilizarii lor la scara mare, au devenit prin cerinta adaptate diferitelor spatii, avand forme diferite. Practic le folosim in baie, bucatarie, masina, spatiul de lucru.

De interes:  Asa circuli mereu in siguranta! Iata 5 elemente prin care te protejezi in trafic!

 

3.Sunt economice. Daca inainte le gaseam in role mici, azi le gasim in role mult mai mari, avand si cateva sute de metri de rola.

 

4.Sunt igienice. Fata de suratele lor realizate din material textile, prosoapele de hartie sunt mai igienice. Practic intr-o anumita situatie ne folosim de ele si le aruncam. Nu le mai folosim precum le folosim pe cele din bumbac. Daca in cele de bumbac se ascund tot felul de bacterii si reziduri, in cele de bucatarie eliminam contactul cu ele prin aruncare.

 

5.Economisim bani. Chiar daca dam sa zicem in medie 10-15 lei pe o rola mare care ne poate tine cel putin 2-3 luni, economisim mult mai mult de atat. Economisim bani pentru ca nu folosim detergent, apa si energie. Economisim efort si timp. E mult mai usor sa arunci prosopul de hartie la cos si cu totul alt efort este depus cand trebuie sa speli o serie de prosoape din bumbac.

De interes:  Universitatea de Vest din Timișoara, fruntașă în România!

 

Printre cele mai esentiale lucruri care nu trebuie sa lipseasca dintr-o locuinta, local, institutie publica sau orice spatiu comercial, deschis publicului, sunt hartia si sapunul, in special daca vorbim despre mediile sanitare. Foarte multe afaceri se folosesc de avantajele consumabilelor de hartie, deoarece acestea si-au dovedit, de-a lungul timpului, utilitatea. De regula, astfel de produse hartie sunt prezente in toate centrele comerciale, in centrele medicale, bucatarii profesionale, saloane de infrumusetare, hoteluri, birouri, baruri si cafenele, restaurante si benzinarii. Aceste institutii sunt aprovizionate de catre cei de la Sanito.ro – un brand cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu, care si-a castigat renumele datorita produselor lor profesionale.

 

Acum, mai mult ca nicioata, este important sa recunoastem nevoia de a folosi servetele si prosoape de hartie de unica folosinta, pentru a stopa raspandirea noului virus. Preturile avantajoase de la Sanito.ro permit achizitionarea acestor produse tuturor celor care doresc sa se fereasca de virus.

De interes:  Cum sa mentii o relatie fericita

 

Gama de prosoape pliate de la Sanito.ro este esentiala pentru orice persoana, deoarece aceste accesorii sanitare tin igiena intr-un mod echilibrat indiferent de mediul in care ne aflam.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.