Cercetașii vă așteaptă la un eveniment presărat cu bucurie și lumină! O nouă ediție a Festivalului Luminii, în orașul de pe Bega!

Cercetașii pun la cale o nouă ediție a Festivalului Luminii, pentru a reaminti publicului timișorean să se bucure de frumusețea lucrurilor mărunte, să se deconecteze de la rutina zilnică și să ofere comunității o parte din magia lucrurilor mici care ne pot face ziua mai frumoasă.

Evenimentul a ajuns la cea de-a X-a ediție și se va desfășura duminică, 9 iunie, în Parcul Rozelor. Accesul este gratuit.

Anul acesta cercetașii din Timișoara au pregătit noi ateliere care vor surprinde publicul. Curioșii sunt invitați să își aștearnă imaginația pe o pânză de 3m și să își încerce îndemânarea la origami. O noutate o reprezintă atelierul de noduri coreene și atelierul de cavele unde participanții sunt invitați să ducă tradiția mai departe. Nu vor lipsi atelierele specifice cercetașilor cum ar fi orientare și supraviețuire în natură, noduri și construcții și jocuri cercetășești.

Pasionații de fotografie au ocazia să își expună fotografiile în cadrul concursului festivalului, iar cei care doresc să intre în lumea jocului, sunt așteptați la atelierul de roleplaying. Pentru cei care se simt obosiți după o zi lungă, cercetașii au pregătit o zonă de relaxare cu boardgames și cărți, numai bună pentru a te destinde.

De interes:  Garderoba capsula de vacanta: sfaturi pentru domni

Odată cu lăsarea întunericului, parcul se va lumina datorită miilor de gulguțe (cutii de hârtie cu o lumânare înăuntru), iar trupele Crossfire și Deep6Project vor susține un spectacol de jonglerii cu foc.

Sursa foto: tion

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.