Piata apartamentelor de vanzare din Romania este mai prospera ca niciodata, deoarece cererea pentru locuinte noi este mare iar multe familii cauta apartamente Iasi la preturi avantajoase, iar altii nu se uita la preturi si aleg sa se mute in complexe rezidentiale noi. Oricare ar fi alegerea. O locuinta in orasul Iasi este o investitite inteleapta, deoarece orasul este un loc al culturii, istoriei si peisajelor frumoase.

 

Folosind site-ul fideliacasa.ro clientii pot gasi o multime de apartamente noi Iasi la preturi mult mai avantajoase decat in alte orase. Pentru a nu denigra niciun oras romanesc este corect sa mentionam ca fiecare loc va avea plusuri si minusuri, insa mentionand orasul Iasi, cei interesati pot lua in considerare propriile necesitati.

 

Ce poti face in orasul Iasi si ce merita vizitat?

 

Muzeul de Istorie al Moldovei

 

Conceput ca muzeu-pilot in Romania, Muzeul de Istorie al Moldovei din Iasi asigura reprezentarea trecutului intregii Moldove, din cele mai vechi timpuri si pana in perioada contemporana.

De interes:  Betisoare parfumate premium salvie neagra si alba pentru purificarea ta si a casei tale

 

Muzeul de Arta

 

Aici se gasesc peste 10.000 opere de arta din domeniul picturii, cel al graficii si al sculpturii sunt valorificate in expozitiile oferite publicului iubitor de arta si de frumos in cadrul Muzeului de Arta aflat in interiorul Palatului Culturii din Iasi.

 

Muzeul Stefan Procopiu

 

De asemenea, Muzeul Stefan Procopiu adaposteste peste 10.000 de piese de referinta pentru evolutia redarii sunetului, pentru istoria tehnicii cinematografice si pentru evolutia comunicatiilor. In cadrul acestuia vei descoperi si numeroase obiecte cu valoare memoriala, care au apartinut unor personalitati de valoare in domeniul stiintei si al tehnologiei.

 

Pentru iubitorii de natura si aer liber Parcul Copou din Iasi Amenajarea celebrului Parc Copou din Iasi a inceput in perioada 1833-1834. Acesta adaposteste Monumentul Legilor Constitutionale, cel mai vechi monument din tara noastra. Cunoscut si ca Obeliscul cu lei, acesta a fost creat de Mihail Singurov in anul 1834. Reprezentat de o coloana din piatra de 15 m inaltime si cu o greutate ce depaseste 10 tone, celebrul monument reprezinta un simbol al celor patru puteri europene care au recunoscut independenta Tarilor Romane.

De interes:  Cum alegi cel mai bun generator de ozon

 

Exista o multime de motive pentru care sa investesti in apartamente 4 camere Iasi, iar cei care aleg aceasta cale pot beneficia foarte mult de cele 4 camere. De exemplu, un apartament cu 4 camere pot fi benefice pentru familiile numeroase, aceste apartamente deseori ofera 2 balcoane separate, 2 bai, iar in unele cazuri chiar si 2 intrari separate.

 

Unul dintre cele mai mari beneficii pentru investitiile imobiliare care produc venituri este ca activele sunt, in general, garantate prin leasing-uri de noua pana la paisprezece luni, care ofera un flux de venituri regulat si de incredere, care ar trebui sa produca un flux de numerar pozitiv mai mare decat randamentele tipice din dividende.

 

Plasarea unei „parghii pozitive” pe un activ permite investitorilor sa creasca efectiv fluxul de numerar pozitiv din operatiuni prin imprumutarea de bani la un cost mai mic decat plateste proprietatea. Adica, in cazul in care o proprietate genereaza un 6% in numerar la returnarea numerarului, ar trebui sa i se plaseze o datorie la 4%, investitorilor i s-ar plati 6% din partea de capitaluri proprii si aproximativ 2% din banii imprumutati, valorificand astfel datoria.

De interes:  Preparate gustoase și legume proaspete la sfârșit de săptămână, la Muzeul Satului Bănățean!

 

Deoarece tarile din intreaga lume continua sa tipareasca bani pentru a stimula cresterea economica, este important sa recunoastem beneficiile detinerii de venituri care produc imobile ca o acoperire impotriva inflatiei. In general vorbind, atunci cand apare inflatia, va creste si pretul imobilelor, in special activele cu mai multi chiriasi.

 

Avantajul de a cumpara o locuinta este ca in viitor poate fi folosita ca o moneda mult mai valoroasa, indiferent de situatia actuala a economiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.