Căldura nu-i mai sufocă pe cei mai buni gimnaști juniori ai țării. Sala de la Reșița, dotată cu climă și sistem de ventilație – Banat FM

Căldura nu-i mai sufocă pe cei mai buni gimnaști juniori ai țării. Sala de la Reșița, dotată cu climă și sistem de ventilație

Pentru ca tinerii gimnaști din centrul național de juniori să se poată pregăti la temperaturi decente și în plină vară, gazdele de la CSS Reșița au efectuat în ultima perioadă o serie de lucrări la sala de gimnastică. Instalațiile de climă și un sistem de ventilație performant vor asigura o temperatură relativ constantă în interior, indiferent de câte grade sunt afară.
„Pe această cale vreau să mulțumesc conducerii Clubului Sportiv Școlar Reșița și Inspectoratului Școlar, pentru că ne-au ajutat în plină vară, într-o perioadă în care canicula de afară ne-a cam împiedicat să ne desfășurăm activitatea în condiții normale. S-au montat câteva clime în sală, plus un sistem de ventilație care se montează în această perioadă, iar în fața sălii, Primăria Reșița ne amenajează un spațiu primitor pentru sportivi și pentru vizitatorii care vin la noi”, a precizat profesorul Robert Bălan, antrenor în cadrul centrului național de juniori.
În această perioadă, cei mai buni gimnaști juniori ai României se pregătesc intens pentru Campionatele Naționale pe aparate care vor avea loc chiar la Reșița, peste două luni. Marea competiție ar putea fi găzduită fie de Sala Polivalentă, fie de noua sală de sport de la „Mircea Eliade”.
„Prima variantă este Sala Polivalentă, iar cea de-a doua este noua sală de sport a Colegiului Național Mircea Eliade Reșița. Am prefera sala de la Mircea Eliade pentru că este foarte aproape de sala de gimnastică și transportul aparatelor s-ar face mult mai ușor. Sala de la Colegiul Mircea Eliade arată foarte bine, am fost zilele trecute cu specialiștii care au construit-o și tehnic se pot pune ancoraje în pardoseală. Nu deranjează cu nimic sala, ba din contră, cred că va fi un plus pentru liceu, pentru că va face parte din organizarea acestui campionat”, a mai declarat Robert Bălan.

De interes:  Ce trebuie să știi despre colorarea părului dacă vrei să le oferi clienților tăi rezultate reușite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.