GRID se extinde cu primul magazin din vest, la Timișoara

Timișoara, 2 septembrie 2019 – GRID a deschis vineri, 30 august, cel de-al 6-lea magazin din țară, în Iulius Mall Timișoara, la etajul 1, unde îi așteaptă pe timișorenii iubitori ai modei urbane într-o locație cu o suprafață de 127 mp, care include sute de articole sport cool, de cea mai bună calitate, potrivite atât pentru activitățile cotidiene, cât și pentru numeroase sporturi.

Timișorenii au acum la dispoziție un magazin unde pot găsi cele mai noi colecții de articole sport, lansate de marile branduri cu renume internațional din domeniu, precum ADIDAS Originals, Converse, Jordan, New Balance, New Era, Nike, Puma, Reebok sau Tommy Hilfiger. Indiferent de preferințele vestimentare, clienții au multe opțiuni din care pot alege, întrucât noul magazin găzduiește o gamă largă de itemuri sport, având de la designuri familiare până la forme atipice și de la culori neutre până la nuanțe care mai de care mai îndrăznețe, care atrag privirile tuturor.

„Suntem încântați de extinderea rețelei noastre de magazine în zona Banatului și considerăm că acesta reprezintă un pas important în dezvoltarea brandului GRID pe plan național. Am primit nenumărate comenzi online de la timișoreni, încât am considerat că deschiderea unui magazin fizic în această zonă este mai mult decât necesară pentru satisfacerea nevoilor și preferințelor clienților noștri din Timișoara și împrejurimile sale, care sunt pasionați de moda urbană și sport”, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

De interes:  LIGA 2: Un singur punct obținut de echipele din Sibiu

Iubitorii de sneakerși și alte itemuri vestimentare cu iz sportiv, potrivite unui look street style sunt așteptați în noul magazin GRID din Iulius Mall Timișoara pentru a-și înnoi garderoba cu modele diverse. Fie că vorbim despre cele clasice atemporale sau despre cele create în linie cu ultimele tendințe, toate acestea poartă garanția calității, durabilității și confortului.

***

Despre GRID: Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent, are deschise 6 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu și Timișoara.

Conceptul GRID a luat naștere din dorința de a veni în întâmpinarea pasionaților de sport și a celor care vor să se remarce printr-un stil vestimentar aflat sub amprenta originalității. GRID este un brand avangardist, conturat în jurul ideii că lumea digitală se contopește cu cea analogică într-o matrice dedicată stilului street fashion. GRID este noul limbaj în materie de sneakers și a ajuns deja sub „microscopul” specialiștilor.

#CuAtitudine #GRID #TheNewSportCode

 

De interes:  Focar de infecție în Piața Badea Cârțan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.