„Clipul punctează formele senzuale ale femeii și sper să îl vadă Tarantino”. KILLA FONIC – NIMENI | Official Video – Banat FM

„Clipul punctează formele senzuale ale femeii și sper să îl vadă Tarantino”. KILLA FONIC – NIMENI | Official Video

Killa Fonic ne cântă despre formele senzuale ale femeii în noul videoclip ”Nimeni”. Melodia este compusă de Killa alături de Quick.

„Este o piesă pe care am compus-o cu producătorul Quick și a ieșit din prima. Quick a venit cu un refren, pe care l-am prelucrat apoi și l-am transformat în cel actual. Totul s-a legat așa cum trebuie și a ieșit o piesă erotică cu elemente rock și dark-wave”, declară Killa Fonic.

Încă de la primul vers, apare tema centrală a melodiei și a vizualului: „Nimeni n-are sânii ca ai tăi.”

„Clipul punctează formele senzuale ale femeii și sper să îl vadă Tarantino”, subliniază Killa.

În universul videoclipului piesei „Nimeni” există o identitate vizuală puternică foarte clar conturată, cu elemente nud. Întreaga poveste este marcată de un vizual cromatic dominat de nuanțe sângerii de roșu.

În prezent, Killa Fonic lucrează la cele 3 albume ale sale. Primul album, „Homo Nocturnus”, este dominat de influențe dark, hip-hop, trap și street. „Diablo” este bestia interioară care iubește rockul, cea care ține în mână balanța, iar „Homo Luminis” este un album experimental cu influențe house, electro și latino.

De interes:  Ce alegem intre un rucsac casual sau o geanta casual de dama?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.