Incendiile de vegetație uscată, dezbătute la întâlnirea organizată de Prefectură

Prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, a organizat o întâlnire de lucru cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” (ISU), Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin (IPJ), Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin (IJJ), Gărzii de Mediu și APIA pentru a discuta problemele generate de incendiile de vegetație uscată.

În cadrul întâlnirii, ISU „Semenic” a prezentat datele a 43 de intervenții la incendii de vegetație uscată în județ, din acest an, 13 dintre acestea având loc pe parcele eligibile pentru subvențiile acordate de APIA. În vederea conlucrării dintre APIA și Garda de Mediu, care au un protocol de colaborare, reprezentanții celor două vor analiza aceste spețe.

Potrivit Instituției Prefectului – Caraș-Severin, în baza rezultatelor verificărilor efectuate, APIA va decide dacă beneficiarii mai primesc subvențiile sau, după caz, vor fi sancționați de către Garda de Mediu sau ISU „Semenic”.

De interes:  Ședință de URGENȚĂ a Comitetului Național de Vaccinare Anti-Covid: Unul dintre loturile cu probleme AstraZeneca ar fi ajuns în România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.