Bărbatul leneș sau „De ce plâng bărbaţii când pierd”!

barbatul-lenes-sau-de-ce-plang-barbatii-cand-pierd

Barbatii sunt precum locomotivele diesel sau locomotivele cu aburi ce privesc neclintite deasupra emotiilor si trairilor pasagere din Viata lor. Unii dintre ei sunt o forța a naturii iar altii … doar o forța inca nedescoperită si propulsata. Unii dintre ei pot duce in spate toate rănile nevindecate ale timpului iar altii sunt cărați in spate ca niste trântori eterni si Leneși. Niste Leneși ai sentimentelor.

M-am intrebat mereu cum arata un barbat leneș sau de cati barbati e nevoie pentru a putea forma barbatul puternic si dorit in ochii femeii ce inca spera la iubire. Câte orgolii trebuie călcate in picioare si răpuse sub semnul păcii sufletului? Câte lacrimi trebuie vărsate si câta suferinta indurata asemenea mărgelelor răsfirate si legate una de cealaltă pe firul vietii.

Barbatul leneș nu este cel care a obosit sa mai iubească. Dimpotrivă, este cel care nici măcar nu a inceput. E cel care se plange mereu in umbra propriului eșec, arătând cu degetul ceea ce nu poate atinge. Este cel care se mișca greoi in tumultul fiorului celuilalt si cel care respira mut a teama. Iar daca a intrat in sufletul cuiva râzând el va pleca de acolo plângând. Pentru ca nu a stiut si nici nu a vrut sa învețe … Dragostea!

De interes:  10 iulie – Banat FM

Relațiile sunt ca sportul. Trebuie sa „transpiri”, sa fii conectat mereu la celalalt si sa practici întotdeauna un joc corect. Valabil de ambele părți. Fara șiretlicuri si fara a trage de timp. Pentru ca atunci cand tragi de timp nu faci decat sa amâni iubirea si sa păcălești inima. Chiar daca, la sfarsit de zi, singurul păcălit esti tu. Cele mai frumoase jocuri au protagoniști puternici. Un el si o ea gata sa rezolve puzzle-ul dulce al drumului comun spre fericire.

Dar, pentru a fi un barbat puternic, nu e suficient sa-ti antrenezi doar Mușchii trupului. Trebuie sa lucrezi in primul rând la cei ai inimii.

De ce plang barbatii cand pierd?

Pentru ca nu e nici o victorie sa te lauzi cat de tare ai „tras” la sala cand, de fapt, trebuia sa „tragi” si sa lupți pentru relația ce tocmai ai pierdut-o.

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.