Nominalizarea lui Marcel Vela pentru fotoliul de Ministru de Interne a stârnit deja destule controverse. La Timișoara, se și protestează din această cauză! Caransebeșeanca Dorina Olariu a venit, astăzi, la prânz, în fața Consiliului Județean Timiș cu un mesaj clar adresat președintelui Klaus Iohannis!

Dorina Olariu, fosta angajată la FPS Reșița, susține că senatorul PNL Marcel Vela a fost securist și, prin urmare, nu ar trebui să fie numit la Interne. „După 30 de ani de la Revoluție, liberalii îl propun pe Marcel Vela, care apără securiștii criminali. 21 decembrie 1989, Caransebeș”, este mesajul de pe pancarta femeii. Bănățeanca spune că, de după ce l-a criticat pe Vela, în urma evenimentelor din 1989, a început să fie persecutată!

Dorina Olariu a povestit, pe scurt, problemele ei. „Eu sunt din Caransebeș, dar m-am mutat de 20 de ani în Timișoara. M-au dat afară de la FPS Reșița. M-au făcut lesbiană…”, spune femeia, care adaugă că a fost discreditată deoarece l-a atacat pe Vela. De asemenea, Dorina Olariu spune că după ce s-a angajat la Fondul Proprietății de Stat în Timișoara, un bărbat singur a fost pus să o seducă, pentru a intra, astfel, în locuința sa cu scopul de a o urmări și turna!

De interes:  Top 6 cele mai bune sfaturi pentru a evita imbatranirea pielii

Senatorul Marcel Vela, propus pentru funcția de ministru de Interne în cabinetul Ludovic Orban, a primit cu surprindere vestea că un om a ieșit în stradă din cauza sa și nu a dorit să comenteze situația creată de protestatară. O poziție complet justificată având în vedere că nepotul Dorinei Olariu spune că mătușa sa nu are probe pentru nimic din ce vorbește. Ba, mai mult, ar avea probleme de sănătate. „Este mătușa mea după tată, credeți-mă că femeia, care s-a înstrăinat de noi de mai bine de 10 ani, este paranoică. I se pare că numai ei i se întâmplă, a acuzat în stânga și în dreapta cu Revoluția fără probe, știe doar să intoxice și să denigreze. Ea trăiește în Timișoara, nu știm nimic de ea de 10 ani, dar nu este adevărat nimic din ce spune, are impresia că este urmărită, că cineva îi vrea răul. Credeți-mă că ne e și greu să tot apară numele nostru în ziare din cauza ei”, spune nepotul Dorinei Olariu pentru expressdebanat.ro. Nepotul nu știe dacă femeia s-a îngrijit de sănătatea ei mintală, însă consideră că are nevoie de ajutor.

De interes:  De ce este important sa investiti in corpuri de iluminat de calitate?

Dorina Olariu are un dinte împotriva celor care au instrumentat dosarul Revoluției din Decembrie 1989 în Caransebeș. Ea îl acuză direct pe senatorul Marcel Vela, fost primar în municipiul Caransebeș, că nu s-a implicat în aflarea adevărului despre moartea unei persoane în fața Miliției din Caransebeș, eveniment la care ea a fost martor. Teroriștii care au executat oameni la Revoluție în 1989 sunt și astăzi în funcții de conducere, susținuți de sistemul securist instalat în 1990, spune femeia, care a trimis mai multe memorii și petiții și președintelui României începând din 2015, fără a primi vreun răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.