Nuntile pe plaja sunt atragatoare din mai multe motive decat una; si sa fii in aer liber, intr-un cadru romantic pe malul oceanului, in timp ce vantul si valurile isi canta laudele peste unirea ta, este unul dintre acestea. Ele sunt departe de nunta traditionala, care este adesea gazduita in cadrul unei biserici, sau de un alt cadru interior elaborat. Asta nu inseamna ca nu exista alte tipuri de nunti in aer liber, care nu sunt atragatoare, cum ar fi nunta de gradina, de exemplu, insa nuntile de pe plaja sunt cu siguranta intr-o categorie proprie.

Locatie, locatie, locatie

Alegeti o locatie bazata pe stilul nuntii si pe lista de invitati care nu se negociaza (daca este important pentru dvs.) Daca locuiti langa o plaja, este posibil sa aveti deja in minte un loc preferat. Cateva tipuri de locatii pe plaja:

Statiune: Un restaurant, hotel sau club situat chiar pe plaja va poate oferi privelistile despre apa pe care le doriti si un loc de primire completat cu intreg personalul care va poate ajuta sa scoateti totul de la capat. Aceasta optiune poate fi mai scumpa, dar mult mai putin stresanta.

De interes:  „Vinovații fără vină cer să se facă lumină!”

Plaja publica: o plaja in care oricine se poate inota, bea sau da, se poate casatori. Incepeti devreme cand planificati acest tip de aventura. Analizati cerintele de autorizare ale statului sau orasului. De exemplu, unele comisii de parcuri ale unor plaje publice ar putea sa va solicite sa detaliati in mod explicit toate echipamentele pe care le veti aduce pe site, precum si toate produsele alimentare si bauturile care vor fi servite acolo. Amintiti-va ca va trebui, de asemenea, sa aveti un plan pentru curatare.

Plaja privata: Daca tu – sau un prieten generos sau un membru al familiei – ai o casa pe o plaja privata, ai noroc. Aceasta optiune ofera izolare si eventual mai putine reglementari. De asemenea, puteti avea optiunea de a inchiria o vila sau un alt spatiu de-a lungul unei plaje private unde va puteti gazdui nuptialele. Daca va casatoriti pe o plaja privata, consultati taxele de permis, legile privind containerele si taxele de curatare.

De interes:  Ce trebuie sa stii atunci cand achizitionezi un vestiar metalic

Ce sa porti

De obicei, miresele de pe plaja nu opteaza pentru o rochie de mireasa printesa, pentru ca ar putea fi prea greoaie. Nuntile de pe litoral apeleaza la o rochie din tesatura usoara. De asemenea, nu uitati: Ar putea fi vant. Optati pentru rochii de mireasa la moda din materiale vaporoase, lungi sau scurte, cu decoratiuni sau fara, in functie de gusturile dvs.

Pentru domnisoarele de onoare sunt esentiale tesaturile usoare si aerisite; pentru confort, incercati bumbac, crepon sau matase.

Elemente de decor

O parte distractiva a planificarii unei nunti pe plaja este alegerea elementelor de decor care sa completeze decorul dvs. pe litoral. Stelele de mare, franghiile nautice, ancorele, felinarele, sticla de mare si lemnul de deriva sunt toate atingeri tematice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.