Uniunea Europeană trimite 4,6 milioane de euro la Oravița pentru ca administrația locală să achiziționeze mijloace de transport public moderne și nepoluante, care vor circula pe asfalt proaspăt turnat!

Primarul Dumitru Ursu și-a pus semnătura pe încă un contract deosebit de important pentru Oravița, un oraș cu potențial turistic și aer aristocratic. Edilul-șef și directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, Sorin Maxim, au semnat contractul de finanțare pentru achiziționarea de autobuze și microbuze electrice, pencum și pentru asfalt nou pe străzile pe care vor circula acestea. Vor fi modernizate totodată și trotuarele.

„E vorba despre o finanțare pe care am obținut-o pentru reducerea emisiilor de carbon în oraș, bazată pe investiții destinate îmbunătățirii mobilității orăvițenilor. Este o investiție aproape 5 milioane de euro, mai exact 4,6 milioane, care va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții în Oravița”, a precizat, pentru expressdebanat.ro, primarul Oraviței, Dumitru Ursu.

De interes:  Roman „scris” cu bisturiul, lansat la Medici's Timișoara. Pentru chirurgul Paul Purea, medicina a fost soție, iar literatura, amantă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.