Carnea de pui, un aliment nutritiv pe placul întregii familii!

Din numeroasele de căi care există pentru a găti carnea de pui La Provincia, poți alege cu încredere cuptorul ca instrument pentru a pregăti niște rețete absolut delicioase. În afară de friptura tradițională de pui la cuptor, de ce să nu combin mai elaborat anumite de ingrediente pentru a pune pe masă duminica ceva cu adevărat spectaculos.  Spre exemplu, poți găti o rețetă delicioasă și ușoară de șnițel de pui la cuptor!

Alege întotdeauna o carne de pui de calitate

Carnea de pui crescută ca la țară, așa cum face La Provincia este fragedă, dulce, bogată în minerale și grăsimi sănătoase. Ea se diferențiază radical de carnea de pui industrială care nu are gust și eliberează o cantitate mare de apă atunci când este gătită, pe lângă faptul că este și mai puțin hrănitoare.

Revenind la șnițelul de pui preparat neconvențional… la cuptor…

Este o rețetă sănătoasă de șnițel de pui care se face extrem de simplu: se acoperă pur și simplu pieptul de pui cu pesmet și se prăjește la cuptor, cu foarte puțin ulei. E gustos alături de o salată  de legume sau, clasic cu un piure de cartofi.

De interes:  Cum sa alegi o firma de tractari: recomandari de la Lotzi Tractari Auto Timisoara

Un alt aspect pozitiv este legat de consumul acestor șnițele la cuptor. Nu există nicio limitare la carnea de pui, mai ales când vine vorba de pieptul de pui, pentru că este unul dintre alimentele  cu cel mai scăzut conținut de grăsimi saturate (unul dintre cele două tipuri de grăsimi care apar în alimente. Consumul de grăsimi saturate crește producția de lipoproteine.

Carnea de pui este chiar se recomandă de către medici pacienților aflați în recuperare după diverse boli, deoarece este săracă în grăsimi, ușor de absorbit, are textură și fibrele moi fapt ce favorizează absorbția de către tractul digestiv. Consumul de carne de pui La Provincia este o sursă excelentă de proteine ​​și vitamine din complexul B, esențiale pentru funcționarea metabolismului celular, nervos, gastrointestinal și a sistemului cardiac.

Cumpără doar carne de pui foarte proaspătă și păstreaz-o corect până o gătești!

Carnea proaspătă trebuie să aibă o culoare strălucitoare, un miros de carne caracteristic și o anumită elasticitate, ușor de testat printr-o ușoară apăsare. Grasimea trebuie sa fie de culoare galben deschis, aproape de cea a untului de calitate superioară. Alege întotdeauna carnea ambalată, atât în ​​vid cât și în tăvițe mici.

De interes:  FOTO. Căldură mare, mon cher! Ce soluții adoptă bănățenii în lupta cu temperaturile sufocante?

În tăvițele mici comerciale, se poate folosi „atmosfera modificată”, un amestec de oxigen și dioxid de carbon injectat în pachet pentru a menține calitatea cărnii de pui și a-i prelungi durata de valabilitate. În acest tip de ambalaj, carnea durează până la zece zile într-un frigider casnic.

Carnea de pui ambalată în vid este o variantă de comercializare/păstrare în care tot oxigenul este eliminat din ambalaj. Aceasta este una dintre cele mai sigure metode de a asigura calitatea și durabilitatea cărnii, deoarece împiedică dezvoltarea microorganismelor care au nevoie de oxigen pentru a se menține. Carnea învelită în acest tip de ambalaj are o culoare un pic mai închisă, dar acest lucru este perfect normal, deoarece se datorează lipsei de contact a cărnii cu oxigenul. La câteva minute după deschiderea pachetului, când intră în contact cu oxigenul, acesta va reveni la culoarea sa naturală. Există și dispozitive casnice de vidat ce se pot folosi de către gospodine acasă.

De interes:  10 milioane de euro pentru Hotelul Traian din Băile Herculane. Primăria spune „pas”!

Dacă veți achiziționa o carne de pui de calitate, precum aceea propusă consumatorilor de brandul La Provincia și o veți depozita așa cum trebuie, o să aveți bucuria de a găti mâncăruri delicioase ce vor fi apreciate așa cum merită de întreaga familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.