5 sfaturi care te vor ajuta să cumperi haine premium la prețuri avantajoase

Un stil vestimentar de succes înseamnă un mix de factori, de la cum combini hainele, ce accesorii alegi și mai ales calitatea lor. A fi bine îmbrăcat nu înseamnă doar a purta branduri de renume, ci a avea bun gust, a te regăsi în tendințele modei și, cel mai important, a ști ce ți se potrivește. Acestor aspecte li se adaugă și capacitatea de a-ți achiziționa piese premium fără să fie nevoie să dai o avere pe ele. 

Dacă îți dorești haine de firmă, prima regulă este să verifici să fie de calitate superioară și perfect finisate. Orientează-te însă asupra articolelor vestimentare premium fără să fie nevoie să plătești prețuri exagerate. Există anumite ponturi în acest sens, iar mai jos vei găsi un scurt ghid despre cum să cumperi haine bune la costuri avantajoase:

Nu plăti brandul, ci calitatea 

Așa cum spuneam, nu sigla contează, ci calitatea unui produs pe care ți-l dorești. Nu face greșeala de a plăti brandul și a cumpăra o haină dacă nu are finisajele perfecte sau dacă este confecționată dintr-un material de proastă calitate. Ia-ți haine de firmă de calitate, asta este regula de care trebuie să ții cont atunci când investești banii într-un produs care poartă o semnătură sau aparține unui anumit nume din industria modei. 

Acordă atenție materialelor și finisajelor

Materialele sunt cele care definesc hainele, iar dacă vrei un stil vestimentar perfect atunci prima grijă va fi la calitatea lor. Achiziționează țesături naturale, precum bumbac, in sau mătase. În general, prețurile lor sunt ceva mai mari, însă nu și atunci când te orientezi asupra colecțiilor anterioare. 

Alege articole vestimentare din colecțiile anterioare 

Nu te duce să-ți cumperi haine din cea mai nouă colecție a unui nou magazin, căci în mod sigur prețurile vor fi ridicate. Avantajul în ceea ce privește costul hainelor vine la colecțiile anterioare. În general, noile modele determină reduceri de prețuri semnificative pentru celelalte rămase pe stoc. Acesta este un bun prilej să achiziționezi cămașa pe care ai pus ochii acum ceva vreme. 

Optează doar pentru piese care ți se potrivesc

Atenție, însă. Una dintre marile greșeli pe care o fac în general femeile, dar și bărbații, este aceea de a-și cumpăra orice haină doar pentru că este la reducere. Nu tot ce este de calitate și la preț avantajos ți se va potrivi, așa că nu cheltui banii pe articole vestimentare care nu sunt mărimea potrivită, nu au croiala ideală pentru silueta ta sau nu sunt tocmai pe gustul sau stilul tău. De exemplu, dacă alegi îmbrăcăminte și încălțăminte marca Y-3 asigură-te că ai găsit mărimea care ți se potrivește și știi deja la ce vei combina acele piese. Tentația reducerilor este mare, însă un look perfect presupune haine care vin perfect și care ți se potrivesc. În plus, nu cumpăra niciodată în ideea “să fie acolo, în șifonier”. Felul în care îți organizezi garderoba te va ajuta să-ți definești stilul vestimentar.

Notează-ți perioadele de reduceri

Toate magazinele de haine au anumite perioade în care aplică reduceri produselor lor. În general, toamna și la finalul iernii, spre primăvară, găsești cele mai avantajoase prețuri. Ține cont și de faptul că este posibil ca de multe ori să nu mai găsești mărimi sau culorile preferate. Iar dacă decizi să achiziționezi o haină la preț întreg, optează pentru piese basic, versatile, pe care să le poți asorta în numeroase feluri.

 Investește întotdeauna în calitatea hainelor pe care le cumperi, respectiv pe care le porți. Eleganța este dată de cele mai multe ori de articolele vestimentare care au la bază finisaje perfecte, țesături și croieli premium, mai puțin un logo sau o etichetă. 

De interes:  Variante de tranzitare a zonelor carantinate din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.