Apeleaza la o contabila Bucuresti de la firma Realcont pentru ca afacerea ta sa creasca

Nu este ușor, cel puțin la ora actuală în România, să ai propria ta afacere. Decizii care nu știi cum se vor răsfrânge în viitor, curaj, profesionalism și răbdare. Și, ce om de afaceri nu își dorește ca business-ul lui să fie unul profitabil, fără însă ca pentru a se ajunge aici să fie nevoit să încalce legea? Și aici intervine un om fără de care afacerea chiar nu poate să fie una corectă: contabilul. Mai exact, este nevoie de un expert care să se ocupe așa cum trebuie de acele servicii de contabilitate, să fie un bun profesionist, integru, să se preocupe de corectitudinea tuturor actelor și să fie la curent cu toate modificările și noutățile legislative care apar în acest delicat domeniu.

 

Ce cauți la un contabil

 

De regulă, un antreprenor nu se poate preocupa cu același profesionalim de situația contabilă a firmei și ceea ce ține de dezvoltarea afacerii. De aceea, se impune apelarea la serviciile unui profesionist. Din păcate, nu este chiar atât de ușor pe cât pare la prima vedere, de aceea am decis să îți oferim câteva informații despre ce calități ar trebui să aibă contabilul ales de tine. Doar în acest fel ești sigur că ai ales o persoană capabilă, care să îți ducă afacerea spre succes. Nu contează dacă este o contabila Bucuresti, sau un alt profesionist, important este să fie persoana potrivită pentru afacerea ta.

De interes:  OFICIAL. Oamenii legii confirmă crima! Fratele tinerei găsită în pădurea de la Secu e singurul care știe altceva!

 

Experiență

 

Prima calitate de care trebuie să ții cont este experiența. Este cea care face diferența dintre un contabil obișnuit, sau unul în care să ai încredere să te ajute să duceți împreună afacerea spre succes. Atenție însă, nu întotdeauna un portofoliu bogat este sinonim cu experiența, bazează-te mai bine pe recomandările persoanelor cu care a mai colaborat înainte.

 

Bine informat

 

O persoană care se ocupă de expertiză contabilă București trebuie să fie mereu una bine informată în ceea ce privește schimbările legislative care se produc în acest domeniu. Și, la acest capitol, România este de departe o mare… campioană. Un adevărat contabil este conștient că trebuie să învețe pe tot parcursul vieții, așa că nu trebuie să uite niciodată să se informeze despre tot ce e nou în domeniul său. De asemenea, are nevoie de o mai mare flexibilitate, în sensul că mai niciodată nu va avea un program de lucru de strict 8 ore.

 

Comunică ușor

 

Degeaba ai ales un bun profesionist, dacă din păcate stă slab de tot la capitolul comunicare. Tu ai nevoie de o persoană care știe să-ți explice pe înțelesul tău tot ce trebuie să știi despre partea de contabilitate a firmei tale. Atunci când găsești o astfel de persoană, este clar că ai parte și de acea încredere despre care aminteam ceva mai sus, dar în același timp va gestiona mai bine și situațiile în fața cărora este pus.

De interes:  Poștăriță din Caransebeș, dispărută de 6 zile cu banii oamenilor!

 

Bună gestiune a timpului

 

În afaceri, expresia ”timpul înseamnă bani” este una vitală. Sunt multe situațiile în care deciziile trebuie să se ia ”la minut”, și în funcție de acestea avem de a face cu un business profitabil sau unul care se îndreaptă spre eșec. Un contabil bun înțelege perfect acest lucru și va știi să ia, în timpul cel mai scurt posibil, cea mai bună decizie pentru afacerea ta.

Fiecare client are o anume situație financiară, iar contabilul trebuie să aibă acem bagaj bogat de cunoștințe încât să i-o gestioneze foarte bine. O expertiză contabilă București nu este greu de realizat, mai important este și ca persoana care se ocupă de așa ceva să fie una corectă și care nu lasă subiectivismul să îi afecteze calitatea muncii.

 

Bun consultant

 

Un contabil bun nu înseamnă numai o persoană capabilă să ”jongleze” perfect cu cifrele pe care le are la dispoziție. El trebuie să înțeleagă sectorul în care își desfășoară activitatea clientul, iar pe acesta din urmă trebuie să îl cunoască bine. În acest fel el va putea să ofere cele mai bune recomandări clienților său, care vor afirma despre el că este și un bun consultant. Recomandările pozitive nu se vor lăsa mult așteptate.

 

Etică și confidențialitate

 

Este de la sine înțeles că aceste două calități sunt indispensabile pentru un contabil bun. Un adevărat specialist nu are nevoie să i se mai reamintească că este nevoie de confidențialitate în ceea ce privește datele afacerii tale, iar acestea trebuie să fie mereu corecte și exacte. Sunt multe situații în care ai nevoie de aceste informații, așa că trebuie să fie mereu pregătit să ți le ofere în caz de controale ale organelor fiscale, sau în relația cu băncile, investitorii sau furnizorii.

De interes:  Paul van Dyk şi Markus Schulz au tras cortina celei de-a IV-a ediții a festivalului muzical Arad Open Air. Planuri mari pentru 2020

 

Mereu gata de acțiune

 

Chiar dacă domeniul acesta pare unul destul de anost, este doar o aparență, și este o greșeală frecventă în rândul celor care nu știu despre ce este vorba. De fapt, avem de a face cu o lume în continuă schimbare, așa că și contabilul tău trebuie să fie mereu gata de acțiune, să îți ofere strategii și soluții pentru depășirea dificultăților financiare sau ale obstacolelor care pot apărea. Aici intervine și atenția lui la detalii, pentru că de cele mai multe ori, soluțiile potrivite de aici pornesc.

După cum vezi, este destul de greu să găsești un contabil potrivit pentru afacerea ta. Din acest motiv, mulți oameni de afaceri își îndreaptă atenția către firmele de contabilitate, pentru că acolo au la dispoziție ”o armată de oameni” care se ocupă strict de așa ceva, și este imposibil să nu se găsească mereu cele mai bune soluții. Tu ce preferi: un contabil sau o firmă de specialitate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.