„Nu m-am născut primar. Dacă mă întreba cineva ce vreau să fiu, spuneam că tractorist”

Nicolae Robu a avut un nou moment de sinceritate extremă la conferința de presă de vineri, de la sediul PNL Timiș. Primarul Timișoarei a povestit despre singurul său vis neîndeplinit în viață: acela de a fi tractorist! 

Totul a pornit după ce un ziarist l-a întrebat dacă susține alegerile pentru primari în două sau un singur tur de scrutin. Robu spune că e mai bine cu două tururi și că nu ar suferi dacă ar pierde alegerile. „Eu nu mi-am dorit să fiu primar. Nu m-am născut să fiu primar. Când eram copil, dacă mă întreba cineva ce vreau să fiu, spuneam că tractorist. Ăsta e singurul vis neîndeplinit. Dar oarecum l-am îndeplinit, pentru că am avut o bucurie la 6 ani. Văzându-mi bucuria pentru tractoare, un tractorist m-a invitat sus și a fost o fericire de nedescris pentru mine să urc pe tractor. Îmi aduc aminte că mergeam pe un drum neasfaltat, cu șanțuri enorme, de la urmele de tractor. Mi-a zis, «hai, condu tu» am pus mâna pe volan, tractorul mergea singur pe urme. Dar fericirea mea nu se putea exprima în cuvinte.”, a mărturisit primarul Timișoarei, născut la Bocsig, aproape de Ineu, în județul Arad.

De interes:  Masă rece: Ce este, cum se folosește și ce avantaje are acest echipament profesional pentru bucătării

Revenind la chestiuni serioase, Robu spune că deși votul într-un singur tur avantajează primarii în funcție, iar el va candida din nou, consideră că e mai bine cu două. „Nu mi-e frică de nimic. Și dacă aș avea emoții, nu trebuie să conteze. Trebuie să se facă cum e mai sănătos. Voi susține ce susține partidul meu.”, a mai spus Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.