Unul din cele mai importante elemente ale unei case este acoperisul. Fara un acoperis bun, integritatea locuintei este compromisa, pentru ca podul sau mansarda sunt mereu afectate de umezeala, iar confortul termic pe perioada iernii nu este atat de bun. Cei care doresc sa renoveze sau sa schimbe complet acoperisul casei pot opta pentru un credit rapid astfel incat sa nu fie nevoiti sa solicite ajutor bancar, sa intruneasca cerinte imposibile sau sa dea explicatii care nu sunt necesare.

Credite nebancare pentru repararea sau schimbarea acoperisului

Inainte de a lua legatura cu o firma care acorda credite nebancare pentru a inlocui sau pentru a repara acoperisul, proprietarii trebuie sa stie exact ce suma solicita pentru a fi imprumutata.

Un rol foarte important in construirea sau renovarea unei case de locuit il are alegerea unui sistem de invelitoare care sa demonstreze eficienta pe termen lung, intrunind cele mai mari exigente ale calitatii. Pentru ca acoperisul sa fie functional si durabil, fiecare componenta necesita o atentie deosebita, de la structura de rezistenta, la termoizolatie si hidriozilatie, de la invelitoarea exterioara si pana la montajul sistemului pluvial, adica jgheaburile si burlanele.

Una din cele mai mari preocupari ale proprietarilor cand vine vorba despre acoperis se refera la costurile pe care le presupune realizarea, precum si mana de lucru.

Factorii care influenteaza pretul schimbarii sau inlocurii complete a acoperisului

De interes:  Consecintele administrarii de steroizi

Primul si cel mai important factor care influenteaza costul unui acoperis este tipul de material folosit. Costul total al sistemului de invelitoare depinde de tipul de material folosit: tigla ceramica, metalica sau sindrila bituminoasa, ori chiar tabla faltuita. Multi proprietari  opteaza pentru un anumit tip de invelitoare n fucntei de panta acoperisului. Tigla metalica este cel mai rezistent material.

Un alt factor important care influenteaza costul unui acoperis este suprafata si geometria acoperisului. Proprietarii vor primi un pret estimativ care va fi influentat in mod direct de tipul si cantitatea de accesorii de inchidere de care vor avea nevoie.

In plus, un aport important la pretul acoperisului il are sistemul pluvial care include jgheaburile, burlanele si gurile de scurgere cu rolul de a proteja cladirea de infiltratii si de a tine la distanta apa de ploaie, zapada topita sau gheata. Calitatea sistemului pluvial rezida in materialele utilizate care trebuie sa fie rezistente la coroziune in conditii de umiditate, la radiatii UV si fluctuatii de temperatura de la un sezon la altul.

Nu in ultimul rand, accesoriile pentru acoperis sunt foarte importante atat din punct de vedere estetic, cat si functional, influentand pretul acoperisului. Manopera este ceruta de echipa de specialisti la care proprietarii vor apela pentru a schimba acoperisul. Montatorii trebuie alesi cu grija, deoarece un sistem de invelitoare instalat in mod necorespunzator duce la cheltuieli suplimentare datorate pierderilor de material rezultate in urma unro masuratori gresite sau a montajului defectuos.

Fara doar si poate, pretul estimativ al unui acoperis poate fi obtinut si online pe site-urile companiilor de specialitatea, prin simpla introducere a datelor necesare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.