Biletul zilei de Cota 2 poate fi biletul cu care puteti castiga cat de des. Nu fiti fantezisti pentru ca in acest fel poate doar unul dintr-o suta de bilete poate iesi castigator.Biletele cu cote mari sunt cele mai riscante.  Faceti analize reale ale meciurilor care urmeaza a fi jucate. Bazati-va pe sfaturile specialistilor care fac acest lucru de ani de zile si va pot oferi ponturi interesante.

Nu merita sa jucati nici cote exagerat de mici. Daca alegeti sa jucati pe un singur bilet cinci meciuri de cotă 2 aveti sanse mari de castig.Previziunile specialistilor se adeveresc de cele mai multe ori. Desigur ca exista si o sansa mica de eroare pentru ca nimeni nu poate sti exact ce se poate intampla. Nimic nu este suta la suta sigur insa sunt sanse mari sa aiba dreptate.

Puteti forma si singuri biletul. Faceti un experiment apoi trageti concluziile. Iar daca vreti sa aflati cat mai multe detalii de la profesionisti nu ezitati sa accesati site-ul online cota2.ro.

De interes:  Sfaturi utile pentru a castiga biletul zilei

Biletul zilei-sanse mari de a invinge

Recomandarile specialistilor este sa nu se joace cote mai mici de 1.25 pe biletul zilei atunci cand puneti pariuri online.Stilul de joc difera de la o persoana la alta. Unii vor sa simta intens adrenalina altfel nu gasesc deloc interesant sa puna pariuri.

Modul în care se pariaza spune totul despre parior. Cei care opteaza pentru pariuri single de cote 2 atunci au sanse mari de a-si atinge obiectivul.Acestia sunt cei care isi doresc sa aiba cat mai multe pariuri câștigate decât pierdute. Ei vor sa faca profit pe o perioada indelungata pentru a incasa o suma importanta de bani pe termen lung. Cei care fac parte din aceasta categorie nu urmaresc castigurile ad hoc.

Biletul zilei-solutia optima

Daca jucati biletul zilei care conține mai multe selecții, inseamna ca mizati pe faptul ca toate pariurile de pe bilet merita sa castige.Este ideal sa cautati doar pariurile cu șanse reale de reusita. Tineti totusi cont de faptul ca nimeni cu castiga intotdeauna. Daca jucati la cote mai mari de 2–3 inseamna ca va bazati pe ponturi reale. Un asemenea bilet cu putine selectii este destul de riscant dar sunt totusi sanse de  castig.

De interes:  Profita de bonusurile oferite de Piatadeponturi.ro

Cele mai bune cote sunt cele situate intre 1.40-2.00. In functie de numarul meciurilor de pe bilet mai sunt si excepții. Este important sa analizati fiecare pont inainte de a forma biletul zilei.Nu este indicat sa punei ponturi pe bilet fara sa faceti o analiza minutioasa. Nu trebuie sa aveti in vedere doar cotele și numele echipelor care urmeaza sa joace.

In caz contrar faceti cu siguranta o mare greșeală.Alegeti in primul rand pariurile care sunt sustinute de cele mai bune argumente.Abia apoi optati pentriu cele mai bune ponturi. Nu trebuie sa pierdeti din vedere factorul de risc. Doar dupa ce analizati atent toate aceste aspecte merita sa adaugati ponturile pe bilet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.