Cote pariuri online UFC

Încă din Antichitatea Romană și Greacă există dovezi potrivit cărora existau competiții de luptă între bărbați, în care se recurgea la îmbinarea mai multor stiluri de lupte. O disciplină de acest tip este inclusă în Jocurile Olimpice din acele perioade. Acest aspect înseamnă că interesul pentru ceea ce este cunoscut astăzi ca MMA sau Mixed Martial Arts este destul de vechi. De aceea nu ne mai miră dacă în prezent putem găsi multe cote pariuri online, chiar și pentru întreceri de MMA.

Cum apariția, răspândirea și oficializarea creștinismului au dus la interzicerea luptelor de contact, această tradiție s-a pierdut și nu a mai fost perpetuată decât izolat. Însă, cu siguranță vor fi descoperite și analizate noi dovezi și probe istorice care ne vor dovedi că forma de luptă ce presupune îmbinarea mai multor stiluri și tehnici de luptă nu s-a pierdut de-a lungul istoriei, chiar dacă nu a mai fost acceptată oficial ca disciplină olimpică.

De interes:  Performanța în tenis, celebrată în cadrul turneului internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD

Dovezi de îmbinare de mai multe stiluri de luptă și de lupte între practicanți ai unor sporturi de contact diferite, au mai existat și în China Antică și în Evul Mediu Anglo-Saxon.

Până arheologii și cercetătorii vor dezvălui și vor veni cu noi probe, nouă, celor de astăzi ne rămâne plăcerea de a urmări cote pariuri ufc și meciuri de MMA și de a paria pe diverse situații de meci.

Ceea ce este cunoscut astăzi ca MMA își are originile mai recente într-o luptă programată în anul 1887 în Statele Unite ale Americii, în care s-a confruntat John L. Sullivan, campionul mondial la box și campionul la lupte greco-romane William Muldoon.

Următoarea luptă, ce poate reprezenta o dovadă târzie pentru îmbinarea mai multor stiluri de luptă, este ofertă de confruntarea dintre viitorul campion la categoria grea la box Bob Fitzsimmons și campionul european la lupte greco-romane Ernest Roeber. În 1936, Kingfish Levinsky și luptătorul profesionist Ray Steele s-au întâlnit pentru o provocare pe care Steele a câștigat-o în 35 de secunde.

De interes:  Juniorii reșițeni joacă în turneul final de la Cluj-Napoca – BANAT

Așadar dispunem de multe dovezi că ceea ce este cunoscut astăzi drept MMA a avut numeroase antecedente, dar că a trecut ceva timp până ca ele să fie consacrate sub denumirea pe care o are astăzi.

Sportul Mixed Martial Arts a fost inspirat și de turneele de vale tudo organizate de familia Gracie în Brazilia, începând cu anul 1920, de competițiile de stiluri mixte organizate în Europa la începutul secolului 20 și de competițiile în care se apela la mai multe stiluri de luptă în Japonia, prin 1970.

Însă termenul consacrat în prezent a fost utilizat pentru prima dată pentru a desemna acest stil de luptă, de Jeff Blatnick, un cunoscut luptător de lupe greco-romane, medaliat cu aur olimpic, primul director al organizației și brandului cunoscut ca UFC sau Ultimate Fighting Championship.

Dacă vrei să pariezi pe întreceri din MMA și pe cel mai important campionat cunoscut ca UFC sau Ultimate Fighting Championship, poți paria pe Betfair. Aceasta este o platformă sigură și licențiată, ce oferă diversitate și condiții de joc excelente.

De interes:  Lupte pe semicerc! | Știri din Banat

Nu pierde însă din vedere că pariurile sportive sunt doar pentru cei care au peste 18 ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.