În fiecare an pe data de 22 aprilie celebrăm Ziua Pământuluipentru a ne reaminti planeta Pământ și ecosistemele sale ne oferă condițiile necesare pentru întreținerea vieții. Ziua PlaneteiPământ a fost declarată sărbătoare oficială de către OrganizațiaNațiunilor Unite (ONU), în anul 2009.

Anul acesta, se împlinesc 51 de ani de când celebrăm ZiuaPământului iar această sărbătoare are trebui extinsă prin acțiuniperiodice cu scopul de a ocroti planeta noastră. Astfel PrimăriaFăget și Casa Efrata din Făget și-au dat mâna pentru a marcaaceastă zi prin acțiuni de ecologizare în orașul Făget.

”Este o amplă acțiune de voluntariat în încercarea de a protejaplaneta care ne găzduiește pe toți. În urma unei discuții cu reprezentanții Casa Efrata din Făget, tocmai din dorința de a respecta și proteja planeta în care trăim și implicit orașul nostru, am decis   ne implicăm direct și le acordăm suportul logistic pentru această inițiativă demnă de lăudat, care sperăm noi, fie un success și de ce nu, devină un obiceispune SilviuDumitrescu, consilierul personal al primarului orașului Făget.

Potrivit autorităților cetățenii sunt așteptați se înscrie voluntarîn acest proiect. Pentru date suplimentare și înscrieri pot fi contactați organizatorii:

Dorin Povian telefon 0735057848

Silviu Dumitrescu telefon 0728642466

De interes:  Avantajele unui SPA cu jacuzzi in aer liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.