Un minor din Caransebeș a decedat aseară, fiind împușcat chiar fratele său, cu o armă de vânătoare!

Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare, un bărbat l-a împușcat accidental pe fratele său. Ca urmare a sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție și Poliției municipiului Caransebeș.

Victima a fost transportată la spital, unde din păcate a decedat ulterior. Din primele verificări a rezultat faptul că apelantul, un bărbat de 27 de ani, ar fi plecat cu un autoturism, împreună cu fratele său și cu încă un bărbat, la vânătoare, într-o zonă situată între localitățile Iaz și Ciuta, având asupra lor o armă de vânătoare, deținută legal de acesta. Ajungând în proximitatea locului de vânătoare, bărbatul de 27 de ani, având asupra lui arma de vânătoare, ar fi coborât din mașină împreună cu fratele său și s-ar fi poziționat într-un lan de porumb, cu scopul de a aștepta vânatul. La un moment dat, acesta ar fi observat mișcare în lan și, crezând că este vânat, ar fi tras cu arma de vânătoare în direcția respectivă, moment în care ar fi auzit vocea fratelui său, strigând că l-a împușcat.

De interes:  Smart Balon – specializati in decorarea petrecerii de majorat cu buchete din baloane cu heliu

S-a efectuat cercetarea la fața locului, inclusiv cercetarea autoturismului cu care s-au deplasat cele trei persoane. Din verificări a reieșit că bărbatul de 27 de ani ar fi deținător de permis de port armă. În continuarea cercetărilor au fost ridicate două arme de vânătoare și telefoane mobile. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.