6 luni de protecție pentru tânăra mamă din Reșița, terorizată de fostul concubin

A fost bătută, amenințată și urmărită. A sesizat organele abilitate încă din luna mai, dar nimeni nu a luat nicio măsură. A fost nevoie ca agresorul său să atace cu cuțitul pentru ca tânăra mamă să primească un ordin de protecție. Astăzi i-a fost eliberat al doilea.

Judecătoria Reșița a decis astăzi că tânăra mamă din Reșița, care susține că e terorizată de fostul iubit, are motive întemeiate să primească un ordin de protecție valabil 6 luni. Cel de 5 zile, emis de Poliție, expirase vineri, 9 august. Astăzi nu a mai fost nevoie de martori pe care autoritățile i i-ar fi cerut femeii, pentru că, în cele din urmă, bărbatul care a bătut-o și o amenință de câteva luni a recunoscut că, în seara de 3 august, a atacat un tânăr cu pumnii și l-a tăiat cu un cuțit pentru că l-a văzut în preajma femeii, considerând că este actualul iubit al tinerei.

CITEȘTE ȘI: „L-au lăsat să mă ucidă! A lovit cu cuțitul, dar polițiștii, procurorii și judecătorii au nevoie de martori!”

Cert este că instanța a decis că agresorul femeii de 25 de ani are „obligaţia de a păstra o distanță minimă de 100 metri faţă de reclamantă, faţă de domiciliul acesteia şi faţă de locul de muncă al reclamantei pe o perioadă de 6 luni de la data emiterii ordinului”.

De interes:  De ce este important sa iti acoperi piscina. Iata 5 motive principale

Bărbatul de 28 de ani are voie să își vadă copiii (o fetiță de 5 ani și un băiețel de 3 ani), însă numai în prezența părinților femeii și doar pentru o perioadă limitată de timp.

Tânăra i-a făcut două plângeri penale: prima în luna mai pentru violență în familie și o a doua luna aceasta, pentru amenințare. Omul mai are și un alt dosar, după atacul din 3 august, pentru loviri sau alte violențe. Deocamdată, nu s-a luat nicio măsură împotriva sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.