Pregătire în străinătate pentru „leii” din Banat! O plecare din lotul baschetbaliștilor

Echipa de baschet SCM Timișoara se va mai bucura de o bună perioadă de vacanță, dar clubul a stabilit toate coordonatele perioadei de pregătire. Pe lângă datele pentru amicale, echipa lui Dragan Petricevic va beneficia și de un cantonament în străinătate. Transferurile s-au terminat, iar un tânăr localnic din lot a decis să se lase de baschet.

În vârstă de 20 de ani, deși anunțat inițial că va continua și sezonul viitor, timișoreanul Mihai Ursan a decis să se lase de sport și să se dedice facultății. În aceste condiții, lotul definitivat este următorul: Nikola Pesakovic, Troy Franklin, Sherwood Brown, Adam Mirkovic, Milos Komatina, Amaury Gorgemans, Mirel Dragoste, Alexandru Coconea, Aners Abu Teir, Bogdan Popa, Cristian Mocrițchi, Bogdan Penciu și Robert Schipor. Baschetbaliștii vor relua pregătirile la data de 20 august. A doua zi, în 21, vor face vizita medicală.

Echipa va fi în cantonament în Bosnia, în perioada 22-30 august. Primul amical va fi la data de 4 septembrie, la Szeged Szedeak. În 7, echipa va juca un meci la Timișoara. Alte meciuri de verificare vor fi în perioada 13-15 septembrie și 20-22 septembrie. Tradiționala Cupa Timișoara, turneu amical sub formă de patrulater, se va organiza și anul acesta, dar nu s-a stabilit dacă în 27-28 septembrie sau 4-5 octombrie.

De interes:  5 idei de afaceri in agricultura

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.