Este pardoseală din bambus o alegere bună? Acest tip de pardoseală a evoluat de-a lungul timpului și a fost îmbunătățită prin intermediul tehnologiilor care au avansat  și au îmbunătățit modalitatea prin care se fabrică această pardoseală care a cucerit întreg mapamondul. Parchetul din bambus poate să completeze orice stil de amenajări interioare și să îi ofere acel aspect exotic și atractiv, încărcat de căldură și confort de care are nevoie orice cămin.

Modelele de parchet din bambus aduc o sumă de avantaje și poate fi o soluție optimă nu numai pentru a-ți amenaja locuința, ci și spațiul destinat activităților de afaceri. Așadar, dacă te întrebi dacă această reprezintă o soluție bună și pentru ține, îți oferim câteva motive pentru care poți lua în considerare această opțiune.

 

Parchetul din bambus este ecologic

 

Bambusul ajunge la vârstă optimă pentru recoltare după 3 – 5 ani (al șaptelea an fiind cel mai ideal pentru că tulpinile să se întărească). Se regenerează rapid, fiind ideal pentru fabricarea materialelor pentru pardoseli. Materialul provine de la specii de bambus atent selectate și sunt disponibile pe tot parcursul anului ceea ce le face să fie o alegere ideală pentru fabricarea de pardoseli. Rădăcinile sunt lăsate intacte în timpul recoltării și astfel se facilitează creșterea plantei. Când tulpinile sunt tăiate lumina soarelui ajunge în zonele unde cresc plantele mici iar acest lucru este ideal pentru reînnoirea ecologiei zonelor.

De interes:  Drogați la volan! Polițiștii au prins trei tineri șoferi în doar 4 ore!

 

Este economic

 

Costul scăzut al bambusului este atribuit creșterii sale rapide și este o investiție rentabilă în comparație cu pardoselile realizate din lemn de esență tare, având în vedere costurile cu forță de muncă și dimensiunile zonelor de instalare. Lemnul de esență tare are nevoie de zeci de ani pentru a putea fi tăiat și folosit pentru producerea de pardoseli.

 

Parchetul din bambus vine împreună cu mai multe opțiuni de stil

 

Parchetul din bambus este disponibil în mai multe culori, forme, modele de granulație, finisaje de suprafață și dimensiuni de scânduri. Mai întâi trebuie să cunoști caracteristicile fiecărui tip de pardoseli din bambus astfel încât să îl folosești în mod ideal în interiorul pentru care se adresează. Dacă nu știi ce s-ar potrivi mai exact într-o anumită camera atunci nu ezită să te consulți cu un expert care să te poată îndrumă și să îți ofere o recomandare profesională.

De interes:  „S-au dat bani celor care nu muncesc şi nu şi-au făcut treaba”

 

Este durabil

 

Deși nu este lemn natural,  ci un fe de iarbă ,,lemnoasă” poate să reziste cu succes la numeroase activități în casă sau în spațiul de lucru. Pardoselile din bambus sunt durabile, rezistente la zgârieturi și mai ales dacă sunt întreținute corespunzător au capacitatea de a rezistă pentru foarte mulți ani. Mulți proprietari sunt impresionați de utilizarea parchetului din bambus densificat atât pentru casă cât și pentru birou, inclusiv camere de zi, holuri sau chiar bucătării și băi.

 

Alte avantaje pentru care merită să instalezi parchet din bambus în casa ta

 

Pe lângă faptul că este o soluție economică pentru amenajarea interiorului unei locuințe, un alt avantaj pe care îl oferă este acela că se instalează foarte ușor. Alte avantaje pentru care merită să iei în considerare instalarea parchetului din bambus sunt culorile deosebite pe care le posedă, întreținerea ușoară, capacitatea de adaptare la diverse condiții de vreme și o opțiune potrivită mai ales pentru cei care suferă de afecțiuni respiratorii. De asemenea, este un tip de pardoseală care va rezistă pentru mulți ani.

De interes:  PMP Lugoj caută candidatul ideal pentru Primărie! Consilierul demisionar din USR, Liviu Brîndușoni, este favorit!

Pe scurt, acestea sunt principalele avantaje pe care le prezintă parchetul din bambus și care sunt motivele pentru care ar trebui să iei în calcul această opțiune. Parchetul din bambus te va putea servi excelent pentru mulți ani iar frumusețea acestuia va reuși să completeze armonios orice design interior.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.