SCM Poli a terminat sezonul cu un succes. Pero Milosevic dezvăluie însă că echipa de handbal are mari probleme!

Handbaliștii de la SCM Poli au câștigat ultimul meci, cu CSM Focșani, la scorul de 36-26, ceea ce le garantează locul 7 la final de sezon. Săptămâna aceasta, alb-violeții au finalizat și transferurile pentru sezonul viitor, cu aducerea lui Bogdan Băican. Însă situația la secția de handbal e una tulbure, iar Pero Milosevic a precizat că unii jucători ar putea pleca de la Timișoara.

Poli a condus tot meciul cu moldovenii, unul în care la pauză a avut 17-21. Nu au jucat accidentații Dragas și Șania, ultimul premiat înainte de meci cu o plachetă, pentru cei doi petrecuți la Timișoara. Cele mai multe goluri le-au dat Sadoveac și Marjanovic, câte 6, urmați de Milosevic, 5, Fenici și Păiuș, câte 4, Orbovic, Pribanic, Furak și Cîmpan, câte 2, Trif, Neamțu și Irimescu, câte 1 gol. Pentru Focșani, au dat câte 4 goluri Pătru, Moisa și Miroiu.

Săptămâna aceasta, Poli a făcut și ultimul transfer pentru sezonul viitor. Este vorba despre pivotul Bogdan Băican, de 27 de ani, care ultima dată a jucat la CSU Suceava. În cariera sa, a trecut și pe la naționala de seniori sau HCM Constanța. Celelalte transferuri sunt portarul Mohsen Babasafari („alb-violet” până în 2022), interul stânga Ramon Şomlea (până în 2021) şi extrema dreaptă Robert Năstăsie (până în 2022). Singura plecare certă e a lui Alin Șania.

De interes:  „Mă gândesc că dacă erau alte condiții, nu se apela la mine”

Jucătorii au mari întârzieri financiare

Antrenorul Pero Milosevic a punctat însă că mai sunt jucători ce ar putea pleca dacă nu vor primi banii restanți. „Am luptat și am jucat foarte bine, și în atac, și în apărare. Focșaniul a venit aici să câștige. Erau discuții că ei nu ar mai dori un al treilea meci, ca să cheltuiască din nou. Dar ambele echipe am demonstrat că am luptat, mai ales că suntem ultimele echipe ce au terminat campionatul. Am luptat pentru acest club și pentru acest oraș. Dar cred că merităm un pic mai mult! Am demonstrat ce bine jucăm acasă, am pierdut aici doar cu Constanța. După 33 de ani, am câștigat din nou Cupa României. E vorba de salarii, nu s-au luat banii pe aprilie. Nu s-a luat acea tăiere de 20% de cinci luni, nu au primit banii de chirie. Suntem în situația aceasta de 20 de luni. Dar am luptat pentru acest club și ne dorim mai mult. Am făcut transferuri fără să depășim bugetul pentru acest sezon. Trebuie să mă odihnesc, le mulțumesc jucătorilor pentru acest sezon. Le mulțumesc celor din club. Avem încredere că se va rezolva, dar voi rămâne aici. Am demonstrat patru ani că dacă mă ofertau echipe din țară și îmi dădeau salariul cu 3.000 de euro mai mult și nu am plecat. E posibil să plece trei-patru jucători și atunci eu ce fac ca antrenor? De asta îmi e puțin teamă. Am avut și probleme de sănătate”, a precizat antrenorul Timișoarei.

De interes:  Peste 278.000 de pensionari și persoane fără adăpost beneficiază de tichete sociale pe suport electronic în valoare de peste 300 de milioane de lei în programul european „Mese Calde”, implementat în contextul COVID-19

Cât despre Focșani, moldovenii și-au atins obiectivul sezonul acesta. „Felicit echipa din Timișoara pentru rezultatul obținut astăzi, pentru jocul făcut astăzi și totodată pentru locul obținut în clasament. Pentru noi, o echipă mică, cum a fost Focșaniul acum câțiva ani, când a debutat în Liga Națională, pentru noi e un rezultat bun, chiar mulțumitor. După scurta perioadă petrecută în Liga Națională, am reușit să accedem în play-off. Iar pentru noi, locul 8 a fost și ceea ce ne-am propus la începutul campionatului. De la acest meci, am dorit ca jucătorii să crească ca valoare și experiență”, a precizat antrenorul Focșaniului, Bogdan Voica.

Reunirea lui Poli va avea loc la mijlocul lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.