Cele mai comune momente in care pot fi utilizate lampioanele

Majoritatea oamenilor sunt familiarizati cu lampioanele si acestea au devenit populare in ultimii ani. Apar in reviste, filme si la spectacole, dintr-o varietate de motive diferite. Cu toate acestea, multi oameni nu sunt siguri cand si unde sunt destinate sa fie utilizate. Firmele de articole pirotehnice ofera mai multe tipuri de astfel de lampioane pentru toate evenimentele.

Lampioane la petreceri aniversare

Unul dintre cele mai comune motive pentru care oamenii lanseaza lampioane este petrecerea aniversara. Poate fi o activitate cu adevarat distractiva pentru oaspeti, iar sarbatoritul se va bucura de ea. 

Petreceri de absolvire

Petrecerile de absolvire sunt un moment fantastic pentru lampioane. In primul rand, vor face ca evenimentul sa se simta si mai important pentru studentul care sarbatoreste. Orice element suplimentar care da complexitate petrecerii este binevenit. 

In plus, lampioanele au o semnificatie simbolica in spate. Studentul poate aprinde si elibera unul, iar acesta va marca incheierea unui capitol din viata sa. De asemenea, lampionul care zboara catre cer marcheaza si inceputul unui nou capitol.

Petreceri pentru un viitor bebelus

Multe cupluri dezvaluie sexul bebelusului lor organizand o petrecere mare. Ei isi invita toti prietenii si familia sa sarbatoreasca dezvaluirea acestei noi informatii. De-a lungul anilor, oamenii au folosit o varietate de articole distractive pentru a dezvalui genul. De la tort de culoare albastra la tunuri de confetti pline cu sclipici roz, lampioane si artificii, toate sunt perfecte pentru o astfel de petrecere.

Deoarece lampioanele vin intr-o varietate de culori, se poate alege fie rosu (roz), fie albastru pentru a semnifica genul. Cel mai bine este ca lampioanele sa fie eliberate dintr-o locatie nevazuta, astfel incat surpriza sa aiba loc in timp ce sunt in aer. 

Festivaluri 

Sunt multe tari care au festivaluri cu felinare, dar China este campioana incontestabila. Literal, mii si mii de lampiane sunt lansate peste cele mai mari orase ale Chinei si se pot intinde pe kilometri. 

Acum, lampioanele sunt in trend in intreaga lume, iar cei care organizeaza festivaluri ar trebui sa tina cont de ele pentru un efect foarte special, care sa ramana in amintirea participantilor.

De interes:  Interdicție de parcare pe o importantă stradă din Timișoara. Când va intra în vigoare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.