5 motive pentru a vă cumpăra un MacBook Air

Dacă ați așteptat ca Apple să-i ofere unui MacBook Air unul dintre acele afișaje Retina strălucitoare pentru a vă cumpăra un laptop, momentul dvs. a sosit înca din 2018, odată cu MacBook Air 2018. Acesta are mai multe avantaje decât un nou ecran. De la un senzor de amprentă care face viața mai ușoară, până la difuzoarele care transformă acest MacBook în viața petrecerii, există o listă solidă de motive pentru a investi în acest laptop Apple.

 

Iată cele mai mari motive pentru a vă cumpăra peste acest MacBook Air.

Afișaj Retina clar

Dacă folosiți un MacBook Air de ani de zile, cea mai mare problemă este probabil ecranul său cu rezoluție redusă de 1440 x 900 pixeli. Nu este nici măcar Full HD. Din fericire, Apple a rezolvat în cele din urmă această problemă în MacBook Air 2018, care are un ecran Retina clar cu 2560 x 1600 pixeli. Acest panou de 13,3 inci oferă, de asemenea, o reproducere solidă și precisă a culorilor. Gasiti acum acest laptop Apple pe emag!

De interes:  Subprefectul de Caraș-Severin a fost destituit!

Senzorul Touch ID adaugă un plus de securitate

Un senzor de amprentă este indispensabil în aceste timpuri, adăugând un strat major de securitate, care vă scutește de la introducerea parolei, de fiecare dată când deblocați laptopul. Senzorul Touch ID pe care Apple l-a adăugat la MacBook Air vă oferă acest avantaj. Nu numai că permite achizițiile Apple Pay, dar funcționează cu aplicații terțe, cum ar fi managerul de parole 1Password, o adevărată închisoare impenetrabilă pentru toate parolele dvs. unice și complexe.

Sunet fantastic

Alte laptopuri sunt grele, insa MacBook Air e destul de subțire și ușor, dar produce suficient sunet pentru a umple niște camere destul de mari. Apple spune că volumul maxim al MacBook Air este cu 25% mai mare decât generația anterioară și că basul său este de două ori mai puternic.

Touchpad mare și receptiv

În timp ce touchpad-urile de pe laptopurile Windows nu sunt un succes garantat, trackpad-ul Force Touch de dimensiuni mari de pe MacBook Air este neted și precis. Este cu 20% mai mare decât touchpad-ul de pe Air-ul anterior. În plus, tehnologia Force Touch face să pară că pad-ul dă clic, atunci când chiar nu o face. Există și o mulțime de gesturi la îndemână, cum ar fi glisarea în sus cu trei degete, pentru a accesa Mission Control.

De interes:  Gestionarea datoriilor de afaceri: strategii pentru a menține finanțele sub control

 

Singurul laptop 100% reciclat

Dacă sunteți îngrijorat de cât de multe deșeuri sunt produse de ciclul constant de cumpărare și înlocuire a acestor gadget-uri voluminoase, greu de reciclat, MacBook Air nu va adăuga un stres în plus. Acest laptop Apple este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu reciclat 100% creat chiar de producător, cu emisii de carbon cu 47% mai mici, în comparație cu Mac-urile anterioare. Și nu vă faceți griji cu privire la fiabilitatea acestui nou material – acesta arată și se simte exact ca aluminiul robust pe care Apple l-a folosit de ani de zile.

Deși Apple a anunțat cu mândrie că MacBook Air are un procesor Intel Core i5 de a 8-a generație, acel cip vine cu un asterisc. Este un procesor din seria Y, care este mai lent decât cipurile din seria U din majoritatea laptopurilor bazate pe Windows, cu SSD, la prețuri similare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.