Becurile LED, o alegere de top in materie de iluminat interior si exterior

        Complexitatea procesului de amenajare al unei locuinte reiese indeosebi din faptul ca acesta presupune luarea unui numar mare de decizii, care nu au legatura doar cu estetica, ci si cu functionalitatea. Mai precis, nu se greste absolut deloc atunci cand se spune ca o amenajare interioara sau exterioara de succes presupune gasirea unui echilibru foarte bun intre estetica si functionalitate. Sistemul de iluminat este o parte componenta esentiala a unei locuinte, motiv pentru care nu de putine ori ne vedem pusi in fata unui real paradox atunci trebuie sa alegem iluminatul pentru locuinta. In plus, pe piata regasim atat de multe solutii pentru care putem opta, incat am putea sta zile in sir sa cautam prin cataloagele de profil. Astazi insa vom discuta despre becurile LED si despre motivele care le-au propulsat in topul preferintelor oricarui proprietar de locuinta care isi doreste un echilibru excelent intre frumos si util.

Tehnologia LED nu mai este o noutate pentru nimeni astazi avand in vedere ca o regasim sub o varietate de forme. Nu mai exista niciun fel de indoiala asupra faptului ca becurile LED vor inlocui tot mai mult becurile incandescente, pe cele cu halogen, dar si pe cele compact-fluorescente, pentru simplul fapt ca acestea prezinta un numar mult mai mare de avantaje, atat de natura estetica, cat si financiara. Haideti asadar sa descoperim impreuna cateva motive pentru care becurile LED reprezinta o alegere de top in materie de iluminat interior si exterior!

De interes:  Igienizare Aer Conditionat Bucuresti

Becurile LED – o singura tehnologie, multiple avantaje.

            Un aspect ce transforma impresionantele becurile LED in alegerea ideala pentru orice locuinta, reiese din faptul ca acestea prezinta un cumul de avantaje, peste care cu greu putem trece cu vederea. Faptul ca lumina atinge intensitatea maxima instantaneu, ca este placuta ochiului, ca becurile nu se incalzesc, dar si faptul ca au un consum de energie redus, sunt detalii care au propulsat tehnologia LED in topul alegerilor in materie de iluminat interior si exterior. In plus, aceste avantaje sunt motivul principal pentru care regasim tehnologia LED utilizata si in iluminatul stradal si industrial.

Durata de viata mult mai mare.

            Chiar daca in general becurile nu reprezinta investitii majore, cu certitudine nu este placut sa le inlocuiesti in mod constant, pentru ca acest lucru presupune ca trebuie sa ai mereu un stoc de care sa te poti folosi. Avantajul becurilor LED reiese din faptul ca acestea pot avea peste 30.000 de ore de functionare, ceea ce la un calcul simplu rezulta cativa ani de functionare. Cu alte cuvinte, alegand tehnologia LED, vei putea economisi bani in timp, dar te vei putea bucura si de o lumina de calitate.

De interes:  Redescoperă jocul de remi și joacă-l online

Se integreaza perfect in orice stil de amenajare.  

            In incipitul articolului am discutat despre cat de important este sa se gaseasca un echilibru perfect intre estetica si functionalitate atunci cand vine vorba despre amenajari. La acest capitol, am putea spune ca becurile LED se pot integra de minune, indiferent de stilul de amenajare. Chiar daca in general asociem lumina LED cu modernitatea, becurile ce utilizeaza aceasta tehnologie pot fi utilizate fara a pune probleme de estetica si in cadrul unor spatii amenajate intr-un stil clasic sau vintage. Lumina emisa este una neutra, astfel ca este potrivita atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru cele exterioare.

 

 

 

       

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.