Lichidele și loviturile sunt doar două dintre evenimentele nefericite care ar putea distruge telefonul sau tableta pe care ai cheltuit mulți bani. Dacă ți-ai pierdut vreodată cumpătul, privind neajutorat cum smartphone-ul tău se lovește de asfalt, atunci știi deja cât de important poate fi protejarea acestuia.

De la huse ușoare, subțiri, până la huse robuste care oferă cea mai mare protecție, îți propunem o trecere în revistă a modului în care poți alege o husă de telefon care să se potrivească perfect cu stilul tău de viață.

Alege funcțiile care te interesează

Gândește-te ce funcții suplimentare ți-ai dori să aibă husa telefonului tău. Pentru cei care folosesc telefonul pentru a urmări videoclipuri sau chiar filme este indicată o husă cu un suport care să permită poziționarea telefonului pe orizontală. Unele carcase oferă chiar și balamale de 360 ​​de grade.

În general este vorba despre o clemă care iese din husa telefonului și pe care se sprijină spatele telefonului. Trebuie însă să te asiguri că sunt sigure.

De câtă protecție ai nevoie?

Cât de neatent ești? Primul lucru la care trebuie să te gândești este cât de rezistentă trebuie să fie husa telefonului tău. Dacă vrei să poți arunca telefonul pe beton fără ca el să pățească nimic, atunci vei avea nevoie de o protecție serioasă. Dacă ești o persoană atentă și dorești doar o protecție de bază, atunci nu trebuie să cheltuiești atât de mult. Există un raport între nivelul de protecție oferit și volumul și greutatea telefonului.

Huse slim

Uneori este păcat să acoperi designul superb al telefonului sau poate pur și simplu nu dorești ceva prea voluminos în buzunar. Dacă pentru tine stilul telefonului este mai important decât protecția lui, atunci poți opta pentru o husă slim fashion. Astfel de modele se găsesc pentru toate tipurile de telefon, indiferent că vorbim despre huse Huawei, ori huse iPhone.

Huse robuste

Husele robuste sunt o altă opțiune de luat în considerare, dar reține că acestea sunt voluminoase și grele. Includerea buzunarelor de aer și a colțurilor întărite reduce mult riscul de deteriorare a dispozitivului, dar inevitabil adaugă volum husei. De asemenea, s-ar putea să constatați că îngreunează introducerea și scoaterea telefonului în buzunar.

Husele robuste ar trebui să acopere fiecare unghi, inclusiv butoanele și ecranul tactil, și pot reduce sensibilitatea ecranului tactil. Altfel spus, aceste carcase pot face un pic mai dificilă utilizarea telefonului.

Huse rezistente

Dacă dorești o husă care să îți protejeze telefonul când se lovește de sol, dar nu vrei să adăugați prea mult volum sau să strici designul telefonului, atunci ar trebui să optezi pentru una din husele rezistente. O combinație standard care funcționează bine o reprezintă husele cu un strat de policarbonat dur și cu un strat interior dintr-un material mai moale, cum ar fi siliconul, pentru a atenua șocurile.

De interes:  Cum să înveți să gătești: 5 sfaturi și trucuri utile în bucătărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.