Achiziția unei mașini noi este o decizie care necesită timp și o bună documentare. Indiferent dacă te afli pentru prima dată în postura de proprietar auto, sau dacă ai mai avut până acum și alte automobile, atunci când te-ai hotărât să-ți cumperi o mașină modernă, sigură și fiabilă cu siguranță ar trebui să iei în calcul un model american. 

Ford a lansat recent noul model care are o denumire foarte intuitivă, având în vedere dotările pe care le încorporează: este vorba despre noul Ford Puma, un automobil pe care ai cel puțin 3 motive să-l conduci! Iată care sunt acestea:

Confort la volan: Moduri de condus selectabile 

Noul model Puma de la Ford uimește printr-o serie de funcții inovatoare, concepute special pentru a transforma condusul într-o experiență plăcută și confortabilă. Printre tehnologiile pe care acest model le are se numără și profilurile de conducere selectabile. În plus, funcția Ford Co-Pilot 360 este un soft special de asistență la șofat care acționează în vederea gestionării frânării, a accelerării și chiar a direcției. 

De asemenea, o altă funcție creată pentru a maximiza plăcerea condusului este cea de asistență pre-coliziune. Concret, prin intermediul Pilotului Automat Adaptiv, tehnologia averizează cu privire la potențialele pericole de pe traseu, gestionând manevrele de evitare. 

Mild Hybrid, o dotare pentru performanțe remarcabile 

Ford Puma este un model iconic pentru era automobilelor electrice hibride. Mild Hybrid (cu auto-încărcare), o dotare opțională este una dintre caracteristicile care oferă acestei mașini performanțe remarcabile. Acest lucru se traduce într-un consum redus de combustibil, dar și valori sesizabil mai mici de emisii de dioxid de carbon, comparativ cu alte motoare convenționale, care nu sunt hibride. 

Așadar, dacă vrei să te alături revoluției electrice, alege noul model Puma de la Ford, o mașină perfectă de oraș care se adaptează pe trasee scurte parcurse la viteze mici. 

Ford Puma, o mașină de familie

Noul model de la Ford are un concept de creație cât se poate de complex. Astfel, te poți bucura de o mașină modernă, cu un design care va atrage cu siguranță priviri și, în plus, experiența condusului va fi mult mai sigură și mai confortabilă. Acestea nu sunt, însă, singurele motive pentru care ar trebui să-ți schimbi mașina cu un Ford Puma; acest model de automobil este perfect și pentru familii, având în vedere modul în care este utilizat spațiul. Ford Puma este, de departe, lider în segmentul din care face parte, din punct de vedere al capacității portbagajului. Conceptul invovativ MegaBox oferă un spațiu suplimentar de depozitare de până la 80 de litri. 

Ford Puma este o mașina care îmbină eleganța și modernismul, în ceea ce privește aspectul. Mai mult decât atât, Ford Puma este un automobil fiabil, confortabil și sigur, foarte prietenos cu bugetul tău. 

Dacă vrei să te convingi de toate aceste caracteristici pe care le are, programează cât mai repede un test drive! 

De interes:  Decoratiuni interioare - Cum sa iti decorezi living-ul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.