Vrei să combini utilul cu plăcutul vara asta? Asociația Nevo Parudimos te așteaptă! | Express de Banat

Asociația Nevo Parudimos recrutează voluntari locali! Dacă ești dornic să îți îmbogățești bagajul experiențelor personale și să îți petreci vara alături de tineri plini de energie și inițiativă, atunci ești așteptat să te implici în activitățile asociației ca voluntar!

Dacă te întrebi ce presupune să fii voluntar Nevo Parudimos, este necesar să știi faptul că activitățile desfășurate în cadrul asociației sunt bazate pe educația non-formală. Astfel, elevii din școlile și grădinițele din Reșița vor avea parte de experiențe desfășurate în mod interactiv, într-un ambient plăcut și vesel.

De asemenea, vor exista activități în centrele de plasament din Reșița, precum și activități cu persoanele vârstnice în centrele reșițene.

Avantajele participării sunt numeroase, de menționat fiind faptul că vei avea ocazia să îți îmbunătățești cunoștințele de limbă engleză, vei fi parte dintr-o gașcă de voluntari internaționali, ai ocazia să te implici activ în comunitate și să inițiezi diferite activități cu și pentru reșițeni.

De interes:  Peste 250 de lugojeni, credincioși greco-catolici și romano-catolici, prezenți la Blaj, la vizita Papei în România

Ce mai aștepți? Dacă te-ai convins, ești așteptat în curtea Universității „Eftimie Murgu„, Reșița (Piața Traian Vuia, nr. 1-4, corpul E).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.