Cum decurge procesul de raschetare parchet

raschetare parchet

Operatiunea de raschetare parchet este foarte importanta pentru intretinerea parchetului si il ajuta pe acesta sa ramana estetic pentru foarte mult timp. Specialistii care se ocupa de aceasta etapa cunosc foarte bine pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru ca in urma procesului de raschetare parchet podeaua sa arate perfect.

Raschetare parchet – pregatirea suprafetei

Pentru ca specialistii in raschetare parchet sa aiba acces la intreaga suprafata, toate obiectele de pe podea trebuie sa fie scoase din incapere. Ulterior se va aspira foarte bine podeaua si suprafata se sterge cu mopul bine stors.

Raschetarea

Pentru raschetare parchet se utilizeaza o masina de raschetat de tip rindea si se incepe slefuirea pentru inceput cu granulatie mare si trecand usor spre granulatie mica. Parchetul va ramane uniform, in urma procesului de raschetare parchet.

Slefuirea marginilor

La margini si la colutir este nevoie ca specialistii in raschetare parchet sa intervina in detaliu si manual sau utilizand o masina speciala pentru raschetare parchet la colturi.

De interes:  Înțelegerea impactului emoțional al repatrierii decedatului

Pregatirea grundului

Grunrul trebuie sa fie pregatit conform cu instructiunile de pe ambalaj. De foarte multe ori este necesar ca acesta sa fie amestecat si cu un solvent special.  Ulterior grundul trebuie sa fie aplicat. Dupa ce a fost finalizata etapa de raschetare parchet, grundul trebuie sa fie aplicat cu o pensula lata si cat mai uniform. Se vor da unul sau chiar doua straturi tinand cont de vechimea podelei si de gradul in care aceasta a fost deteriorata.

Ulterior se va trece la chituirea suprafetei si la raschetare parchet cu o panza de granulatie de 120 pentru a elimina urmele de chit.

Lacuirea

Nu se poate face raschetare parchet fara lacuire. Lacul se aplica cu trafaletul, cat mai uniform. Dupa ce se usuca primul strat se aplica si cel de al doilea si se repeta slefuirea dupa uscare.

Cine ofera cele mai bune servicii de raschetare si reconditionare parchet?

Nu putem spune cine ofera cele mai bune servicii de raschetare a parchetului pentru ca nu am putut compara mai multi furnizori. Insa, am lucrat cu https://www.raschetare-parchet.ro si am fost foarte multumiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.