Cea de-a doua seară din cadrul programului dedicat Zilelor Orașului Moldova Nouă a fost una de-a dreptul istorică. Milan Topalko a făcut întreaga Clisura Dunării să vibreze!

Programul cultural-artistic al sfârșitului de săptămână a debutat pe ritmurile muzicii populare. Rând pe rând, scena falezei Dunării i-a avut în prim-plan pe Răzvan Timiș și formația, Bebe și Adi Marinescu, precum și pe îndrăgita interpretă Diana Selagea. Oamenii s-au conectat rapid la muzică și voie bună dând startul horelor interminabile de la care nu a făcut excepție nici primarul Adrian Torma.

Explozia maximă de bucurie și emoție a avut loc, fără doar și poate, odată cu apariția pe scenă a cântărețului din Serbia  Milan Topalko. Melodiile solistului au ajuns la inimile oamenilor asemenea săgeții lui Cupidon, timp de două ore publicul fiind purtat într-o călătorie memorabilă: de la versuri care au făcut istorie până la cele mai recente cântece.

Nu uitați! În această seară, de la ora 19.00, Rapp’Aga vine să repornească inima mișcării M9 Revolution, tânărul rapper țintind, cu rime alese, înspre traseul actual al primarului Adrian Torma: demisia din scaunul de edil-șef. Ceva mai târziu, băieții de la Noaptea Târziu, Nicoleta Nucă, Mark Stam se vor ocupa de transferul publicului într-o altă dimensiune, cireașa de pe tort a serii fiindu-le livrată celor prezenți de Antonia, cea care va trage cortina spectacolului artistic în cadrul Zilelor Orașului Moldova Nouă.

De interes:  Ce poţi să faci cu mobila veche pe care nu o mai doreşti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.