3 pasi esentiali in cautarea sufletului pereche

Intalnirile online au devenit aproape o metoda populara pentru a gasi un partener romantic. Mai mult, reclamele pentru site – urile de intalniri online, care se mandresc cu statistici convingatoare privind ratele de succes ridicate, sugereaza ca intalnirile online nu sunt doar metoda cea mai preferata pentru intalniri, ci si cea mai eficienta.

De exemplu, un studiu american cu peste 19.000 de persoane casatorite intre 2005 si 2012 a constatat ca peste o treime isi incepusera relatiile online.

Nu trebuie sa ignoram posibilitatea ca aceasta constatare sa fie si rezultatul diferentelor dintre tipurile de oameni care folosesc intalniri online comparativ cu cei care folosesc metode traditionale, de exemplu, pot fi in mod natural mai multumiti de viata in general.

Cum sa gasesti un partener online

Alegeti site-ul potrivit pentru intalniri

Site-ul de intalniri la care va inscrieti va avea un impact imens asupra tipului de persoane pe care le intalniti. Unele site-uri si aplicatii de intalniri sunt destinate persoanelor care cauta conexiuni ocazionale sau aranjamente fara atasare, cum ar fi site-urile de escorte iasi, cluj sau bucuresti, care ar putea functiona bine pentru unii, dar probabil nu este pentru dvs. daca doriti ceva serios. Evitati aplicatiile de intalniri care se bazeaza exclusiv pe atractia fizica a imaginilor de profil si optati pentru un site de intalniri online care foloseste tehnologia de potrivire si solicita utilizatorilor sa raspunda la cateva intrebari importante despre ei insisi, pentru a va asigura ca vi se ofera sugestii potrivite cu ceea ce cautati, facand mai usor sa gasiti pe cineva ale carui opinii, interese, credinte sunt aliniate cu ale dvs.

De interes:  Accident la ieșirea din localitatea Remetea Mare, spre Timișoara

Ramaneti pozitiv

Toata lumea foloseste site-uri de intalniri online in aceste zile, asa ca nu fiti prea surprinsi daca uneori simti ca gasirea partenerul ideal pentru dvs. este ca si cum ati cauta un ac in carul cu fan. Dar, pur si simplu, oamenii care se plang foarte mult si se asteapta la ce este mai rau tind sa-i doboare pe ceilalti, asa ca nu-i lasati sa va afecteze. Evitati tentatia de a scrie lucruri de genul „Nu sunt sigur de ce sunt aici” sau „Nu cred ca acest lucru va functiona” in profilul dvs. de intalniri online; sunt sanse sa se transforme intr-o profetie auto-implinita. Mii de oameni folosesc site-uri de intalniri online in fiecare zi, asa ca nu va asteptati sa va intalniti potrivirea perfecta imediat, dar cu siguranta ar trebui sa incercati sa fiti mai pozitiv si mai optimist in legatura cu experienta, mai degraba decat sa o lasati sa va doboare.

De interes:  Și timișorenii pot contribui la Muzeul Revoluției! „Trebuie să reprezinte un bastion al libertății și democrației”

Iesiti in evidenta

Cand vine vorba de intalniri online, poate fi prea usor ca profilul dvs. sa se piarda intr-o mare de utilizatori si ultimul lucru pe care il doriti este ca acea persoana care este de fapt „cea” pentru care sa ajungeti sa derulati. Cand vine vorba de crearea profilului de intalniri, incercati sa faceti ceva diferit pentru a iesi din multime. Selfie-urile par a fi fotografia la alegere pe site-urile si aplicatiile de intalniri si, desi nu este nimic inerent in neregula cu acestea, optiunea pentru un selfie pe fotografia principala nu este ceva tocmai original. Optati pentru o fotografie de calitate care nu numai ca va atrage interesul altor utilizatori, dar este, de asemenea, un starter de conversatie excelent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.