Indiferent de modul de cumparare pe care il alegi – in magazin sau online – elementele de baza ale unei alimentatii sanatoase raman aceleasi. Incepe cu un tur pe katalog.ro, unde gasesti brosuri si pliante pentru numeroase magazine mari din Romania:  catalog penny, carrefour, kaufland, cora, lidl etc.

La supermarket, cumparati ingredientele sanatoase pe baza alimentelor din cele 5 grupuri importante: legume, fructe, cereale integrale, proteine slabe si lactate, cu un continut scazut de grasinim

Sfaturile de mai jos sunt oferite de la katalog.ro, platforma ce reuneste o serie de brosuri si pliante digitale cum ar fi catalog penny, lidl, carrefour, cora etc. Sunt foarte utile pentru a maximiza nutritia si a taia grasimile naturale, sodiul si zaharurile.

Fructe si legume

Alege mai multe culori de legume proaspete pentru a te bucura de o varietate de nutrienti.

Pentru ca legumele sunt perisabile, nu cumparati mai mult decat aveti nevoie intr-o saptamana. Verificati catalog penny, kaufland, cora pentru a descoperi cele mai bune oferte.

De interes:  La Caransebeș, apă tulbure, dar potabilă?!

Atunci cand cumparati produse proaspete, fructele si legumele de sezon tind sa aiba un pret mai mic. Puteti sa va convingeti de asta consultand de exemplu un catalog penny sau al unui alt supermarket.

Iata ce puteti cumpara primavara: salata, ceapa, usturoi, ciuperci, spanac, urzici etc.

Cumparati si stocati alimente congelate, conserve si borcane sau fructe si legume uscate. Alegeti legumele simple si versiuni cu putin sodiu sau fara adaos de sare atunci cand cumparati conserve. Alegeti fructe uscate fara zaharuri adaugate.

Selectati sucuri de fructe 100%, fara zahar. Alegeti versiuni de sucuri de legume fara sare sau cu un continut redus de sare.

Alimente pe baza de cereale

Alegeti mai ales versiuni cu cereale integrale, cum ar fi paine, cereale, orez si paste. Iata cateva exemple: paine integrala din grau integra, ovaz, orez brun, spaghete din grau integral.

Lactate

Din catalog penny, kaufland, cora, carrefour etc, alegeti versiuni de produse lactate cu un continut scazut de grasimi.

De interes:  Introducere în SEO – ce trebuie să ştii înainte de a apela la servicii SEO pentru promovarea şi optimizarea pentru motoarele de căutare?

Comparati nivelul de zahar adaugat in iaurturi si alegeti-le pe ele cu cantitati mai mici de zahar.

Cautati lapte de soia fortificat cu calciu, daca nu vreti sa consumati lapte. Aceste contine o cantitate similara de proteine. Uitati-va cu atentie pe etichete.

Multe cataloage, brosuri si pliante online noteaza lista ingredientelor la anumite produse. Astfel, puteti verifica aceste etichete inainte de a merge in magazin. Veti economisi timp pretios.

Pentru a consulta cataloage online pentru supermarketuri cora, carrefour, penny, lidl, mega image etc, intrati pe katalog.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.