lustre led

Cand este timpul sa schimbi o lustra, ai multe optiuni. Acest articol detaliaza beneficiile celei mai recente adaugari in lumea becurilor si lustrelor cu economie de energie: lustra LED.

1. Viata mai lunga

Un bec LED are o durata de viata foarte mare, aceasta durata fiind intre 10.000 si 50.000 de ore, sau 4 pana la 20 de ani pentru utilizare zilnica de 7 ore pe tot parcursul anului.

2. Consum redus

Eficienta unui LED este de aproximativ:

  • de 6,7 ori mai mare decat cea a unui bec incandescent conventional
  • de 5,1 ori un bec cu halogen
  • de 1,4 ori un bec fluorescent compact

3. Economie

Lustrele LED consuma mult mai putin decat cele conventionale. Consumul tau va fi redus, asa ca vei economisi la factura de energie electrica!

4. Alegerea nuantei si a temperaturii culorii

In functie de compozitia sa, un LED poate produce o mare varietate de culori si este posibila si modularea temperaturii de culoare a becului.

De interes:  Antica Studio – salon

5. Aprindere imediata

Un LED emite 100% din luminozitate in 0,5 secunde. Iluminarea este asadar instantanee si vei evita orice asteptare, spre deosebire de becurile fluorescente compacte.

6. Fara risc de arsuri

Unul dintre cele mai importante puncte ale tehnologiei LED este ca becul nu degaja aproape deloc caldura, astfel incat nu exista riscul de arsuri chiar si in timpul instalarii.

7. Activ de decorare

Lustra LED este un atu perfect pentru decorarea sau evidentierea anumitor spatii, in special datorita diverselor culori posibile.

8. Nicio deteriorare

LED-urile nu emit radiatii ultraviolete, astfel incat evita ingalbenirea si dezintegrarea materialelor. In plus, eliberand aproape deloc caldura, nu atrag praful si nu degradeaza tavanele.

9. Becuri universale

LED-urile sunt foarte usor de adaptat si schimbat, facand inutila intretinerea si reducand costurile.

10. Protectia mediului

Becul LED este  deosebit de ecologic. Compus 98% din materiale reciclabile, nu constituie un pericol pentru mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.