Vrei lucrari rapide pe santier? Ai la dispozitie structuri de otel usoare si firme care le pot produce in timp util

Lucrarile pe santier se pot desfasura in doua moduri: fie vor merge incet si termenele se vor respecta cu mare greutate, fie se va lucra rapid, in orice sezon, fara efort. In al doilea scenariu putem folosi pe santiere cadre de otel usoare automatizate, cadre si structuri de otel usoare care se pot utiliza in domeniul constructiei de locuinte, apartamente si complexe industriale.

Pe langa faptul ca se va construi intreaga cladire in cateva zile in loc de cateva luni, contractorul autorizat are libertatea de a amplasa structura pe cont propriu, cu respectarea unor reguli de montare date de catre cei care se ocupa de realizarea structurilor.

La Evobuild ai toate structurile din otel usoare necesare pentru orice tip de constructie, tehnologia de realizare a elementelor care compun structurile se bazeaza pe softwaare de design, toate planurile se convertesc in soft. In cateva minute ai proiectul 3D optimizat si verificat de specialistii de la Evobuild.ro, utilajele speciale construind mai apoi toata structura necesara in constructii.

De interes:  De ce prosoapele de baie isi schimba culoarea?

Cadrele rezultate nu au nevoie de masuratori prealabile detaliate, rectificari sau multe gauri, nu pierdem materiale, totul este automat si e foarte simplu de realizat in cel mai scurt timp. EvoBuild se foloseste de un otel cu o serie de calitati deosebite, Magnelis ® S350GD, se lucreaza cu parteneri si contractori autorizati, normele de montaj si de siguranta vor fi indicate de fiecare data pentru montare usoara pe santiere. Se ofera si asistenta permanenta inca din prima zi de montaj, comunicarea este excelenta, iar solutiile propuse sunt complete si complexe pentru reusita oricarei constructii de ridicat.

Nu ai nevoie de echipamente de elevare pe santier, pereti de cinci metri se ridica imediat cu o singura persoana, constructiile se monteaza oricand, nu conteaza cum e vremea afara, organizarea si sortarea pe santier nu sunt necesare. Daca in alte situatii era necesara si izolarea pantelor, cu structurile de otel usoare armaturile superioare pot fi produse din start in panta. Resturile si deseurile ramase sunt infinit mai putine decat in cazul altor materiale folosite la diverse structuri, toate cadrele si armaturile permit inserarea de instalatii de climatizare moderne si module cu tubulatura aditionala. Grija fata de mediu poate fi usor de pus in practica cu ajutorul unor materiale usor de reciclat la nevoie.

De interes:  Invitată la nuntă? 5 sfaturi pentru alegerea rochiei

Cu structurile de la EvoBuild nu numai ca vei construi rapid, dar te vei incadra in toate standardele de calitate impuse oriunde in lume si vei avea deadline-uri respectate si cladiri rezistente si simplu de ridicat intr-un timp limitat impus. Echipa de specialisti a firmei cu experienta este pregatita de fiecare data cu toate tipurile de structuri necesare si cu instructiuni de utilizare sau modalitati de folosire intr-un mod cat mai corect si eficient pentru orice fel de constructie. Trebuie doar sa spui ce vrei sa construiesti si ai la dispozitie structurile perfecte pentru ideile tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.