Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș demarează o nouă serie a cursului Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal. Cei interesați despre circuitul documentelor și procesarea datelor pot participa la sesiunea desfășurată la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, în perioada 18 iunie-18 iulie.

În cadrul cursului, participanții vor fi pregătiți atât teoretic, cât și practic. Tematica va cuprinde, pe lângă noțiunile fundamentale privind circuitul și procesarea datelor, securitatea informatică și a documentelor, evaluare riscului și impactului și alte informații care vor contribui la pregătirea celor prezenți. La final, ei vor putea activa într-o companie ca DPO, conform Regulamentului General privind Protecția Datelor.

Regulamentul General privind Protecția Datelor se referă la un set unic de reguli, aplicabile în toate statele membre ale Uniunii Europene. Organizațiile din sectorul public și privat vor fi obligate să desemneze o persoană ca Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Valoarea cursului este de 1.800 de lei și poate fi achitat în două rate ca persoană fizică. De asemenea, se fac și reduceri, care însă nu se cumulează:

  •    10% reducere pentru membrii CCIA Timiș;
  •    10% reducere pentru persoanele care au participat la Sesiunea de instruire în domeniul protecției datelor cu caracter personal, organizată de CCIAT;
  •    20% reducere pentru persoanele care au mai urmat în ultimele 6 luni cel puțin un curs la CCIAT.
De interes:  Malformatiile congenitale asimptomatice

Programul cursului:

  • 18 iunie – 1 iulie – pregătire teoretică (luni – vineri, între orele 16.30 și 19.30)
  • 2 – 18 iulie – pregătire practică (realizarea portofoliului).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.