După partidele din primul tur al Cupei României, din cinci echipe, două formații din Banat au trecut mai departe. Voința Lupac s-a impus cu CSM Lugoj după un scor care a dat reale bătăi de cap brigăzii de arbitri. În derby-ul timișean, Ghiroda a eliminat-o pe Giarmata, iar Avântul Periam a fost învinsă de arădenii de la Progresul Pecica.

Lupacul a câștigat cu 6-3 acasă cu CSM Lugoj, după 2-2 la pauză. Scorul l-a deschis Andrei Modâlcă în minutul 2, după care Lugolul a revenit cu golurile marcate în minutele 31 și 40 de Folarim și Salim. Până la pauză, Alexa Avramovici a egalat, iar ulterior, portarul Filip al oaspeților s-a accidentat, ceea ce a schimbat complet soarta partidei. Gazdele au mai înscris patru goluri, două ale lui Liviu Străin, în minutele 67 și 71, iar apoi, prin Alexandru Nicola și Cristian Popa, în minutele 75 și 85. La final, Claudiu Ardelean a marcat pentru CSM Lugoj. Deși golul a fost validat, din informațiile noastre, brigada arădeană condusă de Tudor Jurca a uitat inițial să treacă ultimul gol în raport. Până la urmă, greșeala a fost corectată înainte ca scorul să fie postat pe site-ul FRF.

De interes:  Ce stii despre serviciile de alpinism utilitar?

În ceea ce privește meciurile din Timiș, ambele s-au terminat la scorul de 1-2. La Giarmata, Ghiroda a câștigat după ce a deschis scorul în minutul 12, prin Bădăuță. Millenium a reușit să egaleze, în minutul 65, prin Alexandru Vlăduți. În minutul 85, Silaghi a irosit un penalti pentru Ghiroda, dar trei minute mai târziu, Sebastian Budur a marcat golul victoriei. Pecica a deschis și ea scorul la Periam, în minutul 49, prin Cristian Tiric. Pentru gazde, Trandu a ratat un penalti, dar tot de la 11 metri, a egalat Beniamin Dobra. Până la urmă, arădenii au câștigat tot cu gol marcat în minutul 88, de Bogdan Bozian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.