Vacanţa de toamnă cu autorulota

Deși nu ne place să recunoaștem, vara s-a terminat. Dar nu este nevoie să ne simțim dezamăgiţi din cauza asta, deoarece există mai multe motive pentru a sărbători sosirea toamnei. Pe măsură ce frunzele încep să cadă, este timpul să vă gândiți la o escapadă de toamnă cu autorulota.

Acum, că vacanța școlară s-a încheiat, drumurile și locurile de campare sunt mai libere, iar din septembrie tarifele pentru închirieri autorulote sunt mai mici faţă de lunile iunie, iulie şi august. Asta înseamnă că vă puteți bucura de vacanța de toamnă cu autorulota la un preț mai mic.

La BestCampers.Ro închirierea autorulotelor este atât de simplă încât singura provocare cu care o să vă confruntaţi este să vă decideţi unde să mergeţi. Pentru a vă inspira escapada de toamnă cu autorulota, în acest articol vă prezentăm câteva idei, de la lucruri de făcut și până la locuri de vizitat.

Explorați cele mai frumoase peisaje de toamnă ale României

De interes:  Decoreaza gradina cu leagane si balansoare moderne

România este una dintre alegerile de top pentru o vacanță de toamnă şi vă prezentăm 10 locaţii pe care trebuie neapărat să le vizitaţi dacă plecaţi în excursie cu autorulota toamna:

  1. Transfăgărăşan – cea mai frumoasă şosea din România şi chiar una dintre cele mai frumoase din lume, deschisă în perioada iulie-noiembrie;
  2. Transalpina – cu cel mai frumos peisaj între Rânca, judeţul Gorj şi Obârşia Lotrului, judeţul Vâlcea;
  3. Cetatea Poenari – situată în judeţul Argeş, pe vârful muntelui Căpățânii la o altitudine de 850 de metri;
  4. Valea Drăganului – judeţul Cluj, în zona comunei Poieni;
  5. Lacul Roşu – situat la poalele Muntelui Hasmasul Mare, in apropierea Cheilor Bicazului;
  6. Lepșa – situată în judeţul Vrancea la aproximativ 75 de kilometri faţă de Focşani şi la aproximativ 110 km faţă de Braşov;
  7. Cazanele Dunării – județul Mehedinţi în zona comunei Dubova;
  8. Sărata Monteoru – stațiune balneoclimaterică situată în Judeţul Buzău între dealurile verzi ale Istriţei, în extremitatea sud-estică a Carpaților.
  9. Casa de Piatră – situată în Judeţul Alba, langă comuna Gârda de Sus în Parcul Natural Apuseni;
  10. Sarmizegetusa Regia – cetate străveche din zona Sibiului amplasată în munţi.
De interes:  Votul prin corespondență și votul electronic, blocate de coaliția PSD-ALDE-UDMR!

Pe lângă locaţiile prezentate puţin mai sus în acest articol, vă recomandăm şi peisajele fabuloase din Maramureș, mănăstirile pictate din Bucovina, Delta Dunării și malul Mării Negre! Vizitați orașele transilvănene și cetățile pline de istorie! Descoperiți o țară cu valori profunde, autenticitate, ospitalitate, tradiții și viață spirituală!

Dacă sunteţi hotărâţi să mergeţi în vacanţă toamna cu autorulota şi să vă bucuraţi de peisajele spectaculoase din locaţiile deosebite ale României, nu vă mai rămâne decât să închiriaţi o auturulotă potrivită pentru acest tip de excursie şi să faceţi rezervările pentru locurile de campare dorite.

La BestCampers.Ro găsiţi să închiriaţi autorulote de ultimă generaţie, dotate cu sisteme de încalzire centralizată pe gaz sau motorină, care vă ajută să menţineţi temperatura dorită indiferent de condiţiile meteorologice.

Pentru a afla ce modele au la dispoziție și pentru mai multe sfaturi sau recomandări pentru închirierea unei autorulote, aveţi posibilitatea să contactaţi echipa BestCampers.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.