O săptămână îi desparte de oțelari de trei zile de distracție

Nume importante din industria muzicii românești sunt invitate la Zilele orașului Oțelu Roșu, o acțiune care va marca sfârșitul săptămânii viitoare.

Sărbătoarea orașului de pe Valea Bistrei este organizată de către Primăria și Casa de Cultură din Oțelu Roșu și Asociația Prodampi din Timișoara.

Prima zi a serbărilor verii este rezervată muzicii populare și de petrecere. Printre cei care vor urca pe scena amplasată în fața Casei de Cultură se numără Denisa Mureșan, Alisa Toma și Ștefan Muntenaș. În a doua zi va răsuna în centrul orașului muzica disco, folk, rock și pop. Anda Adam, Daniela Gyorfi și Adi Sână alături de Akcent Live Band, fiind cap de afiș.

Duminică, 11 august, Liliana Laichici va veni în fața oțelarilor să-i încânte cu brâurile și doinele din Banat. I se alătură interpreți renumiți precum Cornel Borza, Daniela Ploaie și formația Adi și Bebe Marinescu.

Pe parcursul celor trei zile, locuitorii Văii Bistrei vor putea să achiziționeze produse de la comercianții din centrul civic, să consume tradiționalii mici și bere la terase și să le acorde copiilor toată atenția în parcul de distracții.

De interes:  Cele mai rapide și mai eficiente soluții pentru a combate durerile musculare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.