Ajuns numărul doi în PSD Caraș-Severin și fără adversar de ani buni în bătăliile electorale de la Oravița, Dumitru Ursu e împins de unii colegi spre București, spre camera superioară a Parlamentului, dar deocamdată e sigură doar candidatura sa pentru al treilea mandat de primar.

Primăria Oravița are în implementare o listă impresionantă de proiecte, cele mai multe cu finanțare europeană, valoarea totală fiind de ordinul zecilor de milioane de euro. Cu alte cuvinte, primarul Ursu s-ar putea lăuda în următorii ani că a transformat orașul. Realizările de la nivelul administrației locale l-au propulsat și pe linie de partid, ajungând al doilea om în PSD Caraș-Severin. Funcția de președinte executiv îl îndreptățește să deschidă una din listele pentru Parlament în toamna lui 2020, însă acesta susține că își face calcule doar pentru bătălia electorală din primăvara anului viitor.

„Un mandat de parlamentar, o funcție de demnitate e o onoare, dar cel mai probabil nu voi merge acum mai departe. Pot face mult mai multe în momentul de față pentru orașul meu, orașul pe care îl iubesc atât de mult, din postura de primar. Acum mă gândesc doar la Primărie, mă gândesc doar să continui proiectele pe care le avem în implementare, care, vă asigur, nu sunt deloc puține sau nesemnificative. Un loc în Senat sau în Camera Deputaților nu e pentru mine acum o tentație atât de mare. Vedem ce-o fi pe viitor, poate în 2024, acum mai am foarte multe de făcut pentru Oravița”, a declarat Dumitru Ursu.

De interes:  Problema Planului Urbanistic General al Timișoarei, rezolvată. Deocamdată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.