Umorul trupei Fără Zahăr se menține la cote înalte | Amintire cu hamsii [Official Video] – BANAT

Umorul trupei Fără Zahăr se menține la cote înalte | Amintire cu hamsii [Official Video]

Umorul trupei Fără Zahăr se menține la cote înalte. Inspirați de tipicele vacanțe low cost de 1 mai, Bobi și Bobo scot la iveală în noul videoclip „Amintire cu hamsii” două personaje desprinse din universul tipic al familiei românești care merge la mare.

Călătorim alături de Fără Zahăr pe litoralul românesc, unde altundeva decât la Neptun. Pe plajă îi întâlnim pe Stela și al său bărbat, două personaje simpatice, care trăiesc experiența mersului la mare în stilul clasic, pe bani puțini. Piesa „Amintire cu hamsii” este condimentată cu referințe „culturale” și umor cu nuanțe subtile de sarcasm, intrând cu ușurință pe lista hiturilor underground ale verii 2019.

Trupa Fără Zahăr și-a început activitatea în 2001, la un cenaclu cultural din Iași. Din componența actuală fac parte Bobi Dumitraș (chitară acustică, voce), Bobo Burlăcianu (voce, chitară electrică) – amândoi din Dorohoi și ieșenii George Maxim (bas) și Alex Neagu (tobe). Fără Zahăr a debutat discografic la Zone Records în septembrie 2003 cu „Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului”.

De interes:  Dosar penal în cazul morții cântărețului Petrică Mîțu Stoian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.