De câte ori poti sa greșești intr-o relatie?

de-cate-ori-poti-sa-gresesti-intr-o-relatie

E întrebarea ce sta pe buzele măcinate ale partenerului ce isi doreste sa nu fie prins. Cu mata in sac sau in spinare. Cam tot aia e! Inconștient, visează la următoarea „mutare” greșita si deloc penalizata in ochii celuilalt. Asemenea celor care pun relația de iubire la egalitate cu un joc de-a șoarecele si pisica in care ambii obosesc sa mai alerge in zadar. Iar in momentul in care echivalezi iubirea partenerului cu iertarea infinita si toleranta prosteasca si dusa la extrem ale acestuia, nu faci decat sa întărești ciclul vicios al „hotului neprins” sau prins, dar absolvit. De orice vina si pacat.

O relatie nu e un joc pe calculator in care apeși butonul de „restart” atunci cand dai cu batu-n balta, reluând aceleași greșeli la infinit. Dintr-o relatie nu ieși cand vrei tu, apasand relaxat butonul de pauza si întorcându-te inapoi cu zâmbetul pe buze si mâinile in buzunar. O relatie inseamna o conectare continua si neîntrerupta a fiintei celor doi. Iar daca ai gresit, fii pregatit sa iti asumi. O data si bine poate fi de-ajuns.

De interes:  Incendiu declanșat de o ... tigaie. Panică în cartier

„Nimeni nu este perfect”. Un clișeu atât de banal si lipsit de strălucire încât ii face pe cei mai lasi sa se ascundă cu atâta comoditate si nonșalantă in spatele lui. Nu suntem perfecti. De aceea mai greșim. Important este cum greșim si de câte ori. Sau cu cine!🙂 Sa greșești e usor. O poate face oricine. Sa îndrepti este mai greu. Problema este ca unii nici nu vor sa îndrepte ceva, darmite sa se îndrepte in direcția potrivită alaturi de celalalt. Iar celelalt, de cele mai multe ori, accepta si înghite mizeriile calde si sevite cu elegantă de cel dintâi. Sa vezi acelasi film derulându-se in fata ochilor cu o viteza amețitoare nu te face un spectator autentic. Dimpotrivă, te transforma in propriul actor ce a uitat sa joace cu atenție, scenele. Iubirea iartă. Amuzant este ca unii considera ca iartă orice si oricum.

In Viata poti gresi de multe ori. La fel si intr-o relatie. Ideea e sa nu ajungi acolo. Pentru ca cea mai mare greșeala este sa o continui iar cea mai mare drama este sa il lasi pe celalalt sa o repete!

De interes:  Handbalistele Universității Reșița continuă pregătirile la Polivalentă. Startul noului sezon se va da pe 7 septembrie – Banat FM

 

Citeste mai multe pe:

http://www.alexandruchermeleu.com

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.