I-a furat portofelul unei femei, în plin centrul Timișoarei, și i-a folosit cardurile ca să facă diverse cumpărături. Hoțul nu e la prima ispravă de acest fel

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au reținut un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni în municipiul Timișoara. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că  barbatul, în timp ce se afla în incinta unui local situat în Piața Victoriei, din municipiul Timișoara, ar fi sustras portofelul unei femei în vârstă de 37 de ani, care conținea acte personale, carduri bancare și suma de 2.000 de lei, acesta folosind, ulterior, unul din carduri pentru a-și achiziționa diverse produse, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

De asemenea, cu ceva vreme în urmă, același individ, în timp ce se afla în incinta localului situat pe Splaiul Spiru Haret, din municipiul Timișoara, ar fi sustras portofelul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care conținea documente personale și o sumă de bani, cauzând un prejudiciul de aproximativ 500 de lei.

De interes:  Telekom Romania Mobile sprijina Crucea Rosie Romana cu 20.000 de cartele SIM preplătite cu credit de 5 euro inclus, pentru a fi donate cetățenilor ucraineni care intră in țară

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru  24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt si efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În cursul zilei de ieri, magistrații au dispus față de bărbat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.